Gwint tuning art golf 2 problem!!

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
nitrox89
Dawca organów
Dawca organów
Auto: mk4 AXR+

Post autor: nitrox89 » pt lut 15, 2013 15:18

Shmatan, mogłem coś poyebać, ostatni raz składałem zawieszenie w marcu zeszłego roku ;)

Rust is lighter than carbon fiber

Awatar użytkownika
mc_marcino
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: mc_marcino » pt lut 15, 2013 15:21

i tak jest to poskładane jak kolega piotrek920123,opisał. A dlaczego nie ma przerwy tak jak na tym zdjęciu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/958" onclick="window.open(this.href);return false; ... 816d4.html
talerzyk jest przy samym kielichu ??
jak mniejsze koło uważasz że 7j15 z opona 165/45/15 to duże koło w MK2 widziałem większe gleby na 16" a poza tym co ma do tego koło jak prześwit jest między opona a błotnikiem na 5cm! koło o nic nie wadzi tylko poprostu wysoko stoi przód :rozpacz:

mc_marcino

Awatar użytkownika
mikolajmakoski1
Forum Master
Forum Master

Re: Gwint tuning art golf 2 problem!!

Post autor: mikolajmakoski1 » sob lut 16, 2013 21:39

Shmatan pisze:
mc_marcino pisze:Nie wiem co ludzie robią że dokładką gti lub wachaczem dotykaja do ziemi
mniejsze koła.

Poprawną kolejność napisał Ci piotrek920123, nie mam pojęcia o jaką podkładkę może Ci chodzić, tak jak ni cholery nie rozumiem tego:
nitrox89 pisze:Kolumna zakręcona nakrętką do oporu, na to poduszka, dokręcone pod maską nakrętką i tyle.
ja tez nie.Amor, sprężyny, talerzyk,poducha z łożyskiem, nakrętka zabezpieczając łożysko,to na auto i od góry talerzyk i nakrętka na klucz 21

Sprawdz czy ci nie siada na najnizszym na odboju.Jeslij siada podetnij go.Slyszalem ze mozna tez dac nizsze poduszki od polo 6n zeby nizej stal.Jesli to nie pomoże to helpery out
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2013 15:05 przez mikolajmakoski1, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dla ciebie to wkładanie kasy w starego golfa,dla mnie to wkładanie serca w pasje."
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56

Awatar użytkownika
pawel66600
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: pawel66600 » ndz lut 17, 2013 11:14

Może głupie to co napiszę, ale może ty gwint na maxa w górę rozkręciłeś. Sam kupiłem ostatnio tuning art do Vento tego z dodatkową regulacją, wiem że i TA technix takie teraz robi ;)

Szaleństwo czy głupota? Po prostu pasja na zawsze. . .

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » ndz lut 17, 2013 13:45

mikolajmakoski1 pisze:pomorze
niestety, podkarpacie ;]

Poduchy od polo? to ja tam nie wiem - w mk4 chłopaki wrzucają takie wynalazki, ale do mk2 to nie słyszałem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”