[MK3] Jak wyjąć fotel kierowcy?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
nie mam teraz na to czasu ani kasy - -poki co musi przez noc doschnąć a rano silikonem i składam. Jutro popołudniu jade na wesele i musi byc złozone wszystko. Pouszczelniałem w podszybiu i w drzwiach, woda moze isc dwiema drogami - kanałem szybra (jesli rzeczywiscie jest uszkodzony) albo nawiewem nogi pod fotelem kierowcy.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
ja miałem całe wnetrze rozbebeszone, konserwacja we wnatrz jeszcze dobrze nie zaschła a ja musiałem auto skałdac bo na nastepny dzien miałem trase 500km. a ze garazu nie mam to nosiłem wszystko z piwnicy i składałem pod blokiem w deszczu. dodam ze byłem po 12 godzinnej nocce bez snu prawie przez cały dzien wszystko skłądałem , montowałem ,dopasowywałem i jeszcze deszcz.Biedenmu to zawsze ku$#% w oczy wiejedjtom pisze:nie mam teraz na to czasu ani kasy - -poki co musi przez noc doschnąć a rano silikonem i składam. Jutro popołudniu jade na wesele i musi byc złozone wszystko. Pouszczelniałem w podszybiu i w drzwiach, woda moze isc dwiema drogami - kanałem szybra (jesli rzeczywiscie jest uszkodzony) albo nawiewem nogi pod fotelem kierowcy.
Squad nocne mary :satan: