ja spielem TD ze skrzynia od JP bez problemu silnik wraz z dociskiem sprzeglem jednym slowem kompletny wlaz bezproblemu i to za pierwszym razem jak w masełko
rura od wydechu jest wygieta w JP a w TD stoi pod katem prostym,pozatym to wszystko to samo
vw_vandal, ja na 1.6D niepowiem zlego slowa bo niejest to az taki mul za jakiego sie go uwaza,ja wsadzam TD zewzgledu na elastycznosc niechce mi sie mieszac biegami przy wyprzedzaniu i jak silnik wyje.
Swap D ------> TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mam dokładnie tą samą sytuacje Nie che co chwila wajchować biegami a czesto zdarz mi sie wyprzedać :PP heh i dlatego szukam własnie TD a szkoda mi sie z moim Jp rozstawać bo silniczek jest lux (Krzylu pisze:ja na 1.6D niepowiem zlego slowa bo niejest to az taki mul za jakiego sie go uwaza,ja wsadzam TD zewzgledu na elastycznosc niechce mi sie mieszac biegami przy wyprzedzaniu i jak silnik wyje.
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Krzylu, ta ta, diesel to muł !!! Krzylu, miałem JP i do TD mu daleko i mnie nie przekonasz !!! w swoim 1V też mam skrzynie chyba od JP ma oznaczenie 4S, a co do sprzegła to w 1V były dwa rodzaje 210 i 200 i to chyba zależy z jaką skrzynią silnik sprzężyli.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]