Nadwozie i wszystko z nim związane - pomoc techniczna
znów powrócił problem z MFA
bywa tak, że działa wszystko fajnie, ale potrafi także nie reagować w ogóle na przycisk na manetce.
Ostatnio jednak dzieje sie tak, że naciskam przycisk i pojawia sie przez chwile czas podróży, ale po 2 sekundach wraca do zegarka i tak w koło. Jeśli zacznie działać już, to np. czas podróży mam krótszy niż rzeczywisty (tak samo dystans itd), a jeśli mi nie pokazuje dystansu to pokazuje mi sie 027 na wyświetlaczu - jakiś kod czy co?
Gdzie są przetwarzane dane z czujników ? w zegarze ? może to brak zasilania na MFA ?
miał ktoś kiedyś coś podobnego ?
bywa tak, że działa wszystko fajnie, ale potrafi także nie reagować w ogóle na przycisk na manetce.
Ostatnio jednak dzieje sie tak, że naciskam przycisk i pojawia sie przez chwile czas podróży, ale po 2 sekundach wraca do zegarka i tak w koło. Jeśli zacznie działać już, to np. czas podróży mam krótszy niż rzeczywisty (tak samo dystans itd), a jeśli mi nie pokazuje dystansu to pokazuje mi sie 027 na wyświetlaczu - jakiś kod czy co?
Gdzie są przetwarzane dane z czujników ? w zegarze ? może to brak zasilania na MFA ?
miał ktoś kiedyś coś podobnego ?
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czy ktos wie gdzie i za jakie pieniadze dostane listwe nad lampy (brewke) do mk I? na allegro cos ich nie widze a pod moja szkola parkuje mk I kiedys nawet fajnie wygladal, ladnie azrobiony oryginal ale juz go rdza bierze i tak ledwo sie trzyma a ma wlasnie ta brewke i zastanawiam sie czy znajde gdzies w necie taka czy scigac goscia zeby ja odsprzedal
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie ma problemu. Odlaczasz 2 wtyczki, zaklejasz tylko tasma zeby nie doszla do nich wilgoc, zakladasz grill na 2 lampy (bocznych lamp nawet nie ruszasz) i tyle 15min roboty jezeli wszystko jest oki ( ja mialem maly problem z zaczepami bo byly minimalnie za krotkie (od mk I z 80r.) ale maly patencik i dalo rade
efekt narazie jeszcze ze znaczkiem ale niedlugo pewnie bedzie bez chociaz jeszcze sie zastanawiam czy na szerokiej listwie nie wyglada lepiej
efekt narazie jeszcze ze znaczkiem ale niedlugo pewnie bedzie bez chociaz jeszcze sie zastanawiam czy na szerokiej listwie nie wyglada lepiej
Panowie od dwuch miesięcy przeglądam net i nie mogę trafić listwy na prawy przedni błotnik do mojego MKI Cabrio, może u kogoś zalega w garażu mogę kupić cały komplet bedzie na zapas jak mi znowu ukradną.
http://img121.imageshack.us/img121/8049/dscn1805yu1.jpg
http://img121.imageshack.us/img121/8049/dscn1805yu1.jpg
Chyba najprościej będzie dostać na szrocie od zwykłego MK1 3Dzbikosw pisze:Panowie od dwuch miesięcy przeglądam net i nie mogę trafić listwy na prawy przedni błotnik do mojego MKI Cabrio, może u kogoś zalega w garażu mogę kupić cały komplet bedzie na zapas jak mi znowu ukradną.
http://img121.imageshack....dscn1805yu1.jpg
Ja mam z 86r i od GTI z roku poniżej 80 mi pasuje.marco_mk1 pisze:Czy naba od golfa mk1 zwykłego będzie pasowała do cabrio z 89roku ?? Czy są jakieś różnice ?