[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
[MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , HCC
luciusdz Dzięki, chyba warto poczekać troche
~A~r~O~ Dzięki kolego za odwiedziny, dobrze że jesteś pozytywnie zaskoczony, lubie to
Co do 1,8t to raczej się na niego nie zdecyduje, wiem dobrze że jest bardzo rozwojowy, lecz brak dźwięku a to musi być!
Żeby nie strzępić tylko języka to jedna poglądowa fotka po dobieraniu reszty plastików, wpadło:
-Schowek
-kratka beżowa od głośnika
-Ramka wkoło lewarka zmiany biegów
-rączki do el szyb które trzeba zamontować
-Przełącznik el lusterek
Niby duperele ale znaleźć to trochę czasu mi zajęło
~A~r~O~ Dzięki kolego za odwiedziny, dobrze że jesteś pozytywnie zaskoczony, lubie to
Co do 1,8t to raczej się na niego nie zdecyduje, wiem dobrze że jest bardzo rozwojowy, lecz brak dźwięku a to musi być!
Żeby nie strzępić tylko języka to jedna poglądowa fotka po dobieraniu reszty plastików, wpadło:
-Schowek
-kratka beżowa od głośnika
-Ramka wkoło lewarka zmiany biegów
-rączki do el szyb które trzeba zamontować
-Przełącznik el lusterek
Niby duperele ale znaleźć to trochę czasu mi zajęło
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2013 21:47 przez Kamill92, łącznie zmieniany 2 razy.
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
widzę że lampy sprzedajesz , co wpadnie nowego ??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
Wpadną nowe lampy.
Chcę też sprawdzić jak będzie wyglądać na ori zestawieniu tzn bez smokedu, albo tylko z pomalowaną obudową lampy od środka
Widziałem już troche zdjęć i powinno być dobrze i troche inaczej;) będzie pasować do zkw, zobaczymy, smoked to jest jeden wieczór pracy
Chcę też sprawdzić jak będzie wyglądać na ori zestawieniu tzn bez smokedu, albo tylko z pomalowaną obudową lampy od środka
Widziałem już troche zdjęć i powinno być dobrze i troche inaczej;) będzie pasować do zkw, zobaczymy, smoked to jest jeden wieczór pracy
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Piękna sprawa
I <3 DIESEL POWER TDI =====
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC
Przednie lampy zakupione,ale chyba każdy wie jak wyglądają więc nie będe zaśmiecał tematu Powiem tylko tyle że myślałem że poprzednie lampy były w dobrym stanie ale kiedy położyłem obok nich nowe lampy to trochę się zdziwiłem
Ranty na przód
Ranty na przód
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Koła jutro do mnie dotrą Wiec zapewne wtedy zdjęcia się pijawwią
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no ja chyba wiem które ale poczekam na zdjęcia i parametry
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,Nowe koło
Koła przyjechały, nie wiem POOREK czy możesz je kojarzyć ponieważ nie pochodzą z Polski
Tak więc BBS RS 16x8 et 30 na płaskich śrubach i wypukłym rotorze - tak to się przedstawia teraz, jednak jak wyżej pokazałem na przód wyląduje 8,5cala z rantem 1,5 na tył planuję 9" z 2calowym rantem. KUPIE 2szt 2" RANTÓW!! Gdyby ktoś co wiedział będe wdzięczny za info
Felgi w stanie idealnym, chyba bardzo mało używane na balonach bo ranty także igła
Uwaga , jeśli ktoś szuka RSa w 15 lub 16, mogę zaoferować parę wariantów. Jednak proszę nie robić z tematu giełdy, zapraszam na PW
Tak więc BBS RS 16x8 et 30 na płaskich śrubach i wypukłym rotorze - tak to się przedstawia teraz, jednak jak wyżej pokazałem na przód wyląduje 8,5cala z rantem 1,5 na tył planuję 9" z 2calowym rantem. KUPIE 2szt 2" RANTÓW!! Gdyby ktoś co wiedział będe wdzięczny za info
Felgi w stanie idealnym, chyba bardzo mało używane na balonach bo ranty także igła
Uwaga , jeśli ktoś szuka RSa w 15 lub 16, mogę zaoferować parę wariantów. Jednak proszę nie robić z tematu giełdy, zapraszam na PW
Ostatnio zmieniony czw lut 07, 2013 18:20 przez Kamill92, łącznie zmieniany 2 razy.
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
wiedziałem ze bedzie RS
bedzie mega poprzednie koło fajne lecz moim zdaniem skręcane bardziej przyciąga oko
bedzie mega poprzednie koło fajne lecz moim zdaniem skręcane bardziej przyciąga oko
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
- sebastian21
- Użytkownik
Żeś dowalił do pieca
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
RS niby oklepany itd, ale jednak robotę zawsze robi i robić będzie
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;