Standard w MK2 bey wzgluszania ani innych dziwnych wyczynow
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Standard w MK2 bey wzgluszania ani innych dziwnych wyczynow
Panowie obawiam sie(wiem) ze mnie zmieszacie z blotem ale chce zrobic naglosnienie do mojego MK2 na standardzie tzn w dedykowanych do tego miejscach czyli na podszybiu i na parapetach tylniej polki i ewentualnie twiterki w lusterka. W zwiazku z tym prosze was o porade jakie modele glosniczkow tam wstawic i z gory mowie ze nie chce uzyskac sceny muzycznej jak w IMAX'ie tylko chce slyszec radio czasem plytke, nie nawidze techno wiec nie musze wpadac w trans podczas jazdy dlatego chce zostac przy standardzie. Dzieki za odpowiedzi
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
W takim razie przynajmniej zamontuj te trzynastki w drzwiach na dystansie, a nie na samej tapicerce.
Kup zestaw odseparowany oparty na 13cm głośnikach i umieść woofery tak jak wyżej napisałem, a tweetery z tego zestawu umieścisz na osłonach lusterek i będzie git.
Tył bym mimo wszystko odradził.
Co do zestawów odseparowanych opartych na 13 to dobre i chwalone były zestawy Mivoc, które są Tutaj
Kup zestaw odseparowany oparty na 13cm głośnikach i umieść woofery tak jak wyżej napisałem, a tweetery z tego zestawu umieścisz na osłonach lusterek i będzie git.
Tył bym mimo wszystko odradził.
Co do zestawów odseparowanych opartych na 13 to dobre i chwalone były zestawy Mivoc, które są Tutaj