Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, noo jak cena dobra to mozna bylo szarpac:P, to jednak nie wziales tamtych z dystkami ?? czy masz i oddajesz w dobrej cenie dla mnie xDD?
ja narazie lece na czern^^. ale te mercedesowskie moglem kupic ostatnio za 600zl , moge zapytac czy jescze sa
ja narazie lece na czern^^. ale te mercedesowskie moglem kupic ostatnio za 600zl , moge zapytac czy jescze sa
Jetta MKIV VR5 by GranuL
z dystansami tak jak mówiłem możesz od Nacika wziąć tak jak ci mówiłem ja 2 adaptery muszę sobie zostawić a 2 będę miał na wymianę na zwykłe dyski przelotowe wyjaśnię ci na real bo mam pomysła.
No i doszedł gadżecik do UK:
I mam patencik na gruchę
Małe ale cieszy:
A żeby daszek był ciemniejszy to mamy dokładkę
Wypucowane do końca:
No i doszedł gadżecik do UK:
I mam patencik na gruchę
Małe ale cieszy:
A żeby daszek był ciemniejszy to mamy dokładkę
Wypucowane do końca:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, Zapach GTI przyjemny?
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
JESZCZE NIE WIEM OTWORZE GO UROCZYŚCIE JAK JUŻ POSKŁADAM POSPRZĄTAM I DOKOŃCZĘ AUTO DO KONCA CZYLI JAKIES 2-3TYGODNIE
Jetta MKIV VR5 by GranuL
dach będzie będzie to mega wyglądać. Folia ma ten + że zawsze mogę ją łatwo usunąć bez problemu jak się znudzi.
Za przełącznik rozsądnie zapłaciłem nie lubie gadać o kasie powiem, że warto piękny efekt daje no i już mam włącznik na halogeny do przodu.
Za przełącznik rozsądnie zapłaciłem nie lubie gadać o kasie powiem, że warto piękny efekt daje no i już mam włącznik na halogeny do przodu.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Wyłącznik faktycznie wygląda super. Ale twój jest trochę inny od mojego. Ja mam satynowy a twój jest w połysku.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
a to masz super oko bo ja tego nie dostrzegłem. Teraz poluje na ramkę na biegi
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, no własnie większość na allegro to satynowe, dlatego bardziej zastanawia mnie ten włącznik