skrzynia apw do TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
skrzynia apw do TD
Witam wszystkich mam pytanie czy skrzynia apw bedzie dobrze współpracowała z TD mam silnik o oznaczeniu JR?
Z góry dzieki za odpowiedz
Z góry dzieki za odpowiedz
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
skrzynia apw do TD
tak jest ona z bezyny z toledo 16V a jaka była by najlepsza ja w sumie tylko po mieście mykam na trase to raz w roku gdzieś dalej się wybieram
a mam jeszcze jedno pytanie tam na skrzyni jest taki plastik jest on związany z wrzucaniem biegów na on z 8cm. czym się różni on z patrzą czy jest on z 4 biegowej czy z 5 biegowej bo ja posiadam z 4 biegowej i nie wiem czy bedzie on działał w 5 biegowej tu zaznaczyłem tą pierdołe
a mam jeszcze jedno pytanie tam na skrzyni jest taki plastik jest on związany z wrzucaniem biegów na on z 8cm. czym się różni on z patrzą czy jest on z 4 biegowej czy z 5 biegowej bo ja posiadam z 4 biegowej i nie wiem czy bedzie on działał w 5 biegowej tu zaznaczyłem tą pierdołe
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
skrzynia apw do TD
Najlepsza będzie 4T z MK2 TD lub CHC i CHD z MK3 D/TD.
Te plastikowe wodziki występują w różnych długościach.Nie jestem pewien jak ten akurat,ale ten górny,żółty (nie ma go na fotce) występuje na pewno w 3 rozmiarach.
Te plastikowe wodziki występują w różnych długościach.Nie jestem pewien jak ten akurat,ale ten górny,żółty (nie ma go na fotce) występuje na pewno w 3 rozmiarach.
skrzynia apw do TD
Siemka mam pytanie czy skrzynia biegów z Passata b3 z TD bedzie pasowała do golfa 2 TD wiem ze sprzęgło jest tam na linkę ale oznaczeń nie wiem.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
skrzynia apw do TD
Będzie,ale razem ze sprzęgłem.kwach89 pisze: czy skrzynia biegów z Passata b3 z TD bedzie pasowała do golfa 2 TD
No właśnie,że nie jest na linkę,tylko hydrauliczne.kwach89 pisze:wiem ze sprzęgło jest tam na linkę
Oznaczenie skrzyni z B3 1,6TD-AFF
skrzynia apw do TD
aha takie coś a jeszcze jedno w tych skrzyniach z golfa 3 to vento ma taką samą skrzynie jak ta 3. bo jedni mówią ze tak a inni ze nie i sam nie wiem bo mogę taką mieć z Vento to czy ona mi podejdzie. a i które oznaczenie jest lepsze chodzi mi o osiągi dla skrzyni prędkość dla CHC czy CHD czy to jeden pies