Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
myślałem ale nie jestem fanem aż takich modów bo auto jest totalnie bezwypadkowe także wole nic nie grzebać urok w tym że jest zadbane. Może kiedyś na chwile obecną nie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no to ładnie bedzie na 19 zoll, a i obstawiam że i tak gwint będzie
a co do opon to sam zarzuciłem na 8,5j 215/35 i wg mnie jest super, także u Ciebie jedyna opcja to 215/35
ale jak Twoja Kobita ma na tych kołach jezdzić to nie wiem
a co do opon to sam zarzuciłem na 8,5j 215/35 i wg mnie jest super, także u Ciebie jedyna opcja to 215/35
ale jak Twoja Kobita ma na tych kołach jezdzić to nie wiem
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL 19" to już grubo, odważny jesteś
Mój Borewicz >>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=453579" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Kobieta da rade jej autko jeździło na glebie - gwint na kasa w dół + 16"/40/205 no i potem na moich autkach też ona jest ostro wprawiona tylko ona nie chce już tak ciągle uważać na każdą dziurę męczy ja troszkę ten dyskomfort, ale jej wytłumaczyłem, że na sezon letnie teraz się przemęczy bo wcześniej zima nie zima latała ciągle na gwincie.
Na 18" 40pril mi i jej się najlepiej jeździło
a tu ona w akcji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i jej cudeńko
[youtube][/youtube]
a swoją drogą to nie raz na musiałem ją ochrzanić bo lubi przycisnąć.
Na 18" 40pril mi i jej się najlepiej jeździło
a tu ona w akcji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i jej cudeńko
[youtube][/youtube]
a swoją drogą to nie raz na musiałem ją ochrzanić bo lubi przycisnąć.
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
DOBRY borowik + DOBRY środek + BOBRY kolorek......jest świetnie ...jakie plany na nowy sezon...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Musisz zapodac jeszcze ,duze prawe lustro i tylna wycieraczke od Golfa V
Przeciez zartowalem z ta wycieraczka
Przeciez zartowalem z ta wycieraczka
Ostatnio zmieniony czw sty 24, 2013 00:22 przez Szymon Jarosz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
lusterko jest ju duze tylko szukam tu w Anglii terasz nowego lusterka bo jak sie okazalo ze mam skladane i pamiec ustawien
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, kupiles 19 ?" :oo dorwales kola na ktore poluje xxxx czasu... :< ale koszta...
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Bajeczny kolor, lubię takie kolory .
I przeglądając dzisiaj jedno z for, natrafiłem na piękne zdjęcie .
I przeglądając dzisiaj jedno z for, natrafiłem na piękne zdjęcie .
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
felgi miazga ;d na biało je ;d hehh
wygodnie Ci sie tak jezdzi z tak stawionym fotelem ;d tam sie leeży ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Slovak, będę miał inspirację dziękuje ci ślicznie bo nie mogłem nic w moim kolorze znaleźć na googlach i forach
orzech17111, wszystko kosztuje ale cena nie była tragiczna jak za koła teraz opony wiem o co kaman ale jak modzić to grubo
theblues888, to chyba nie widziałeś jak jeźdźę bo to teraz to było lekko normalnie to na prawde leże niestety mam 191cm wszyscy sie dziwia
orzech17111, wszystko kosztuje ale cena nie była tragiczna jak za koła teraz opony wiem o co kaman ale jak modzić to grubo
theblues888, to chyba nie widziałeś jak jeźdźę bo to teraz to było lekko normalnie to na prawde leże niestety mam 191cm wszyscy sie dziwia
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: