[mk3] Problemy z obrotami silnika po odpaleniu Co jest?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- waldek1981
- Nowicjusz
- Kontakt:
- waldek1981
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja tez mam podobny problem dzisiaj odpalil mi normalnie i po jakis 400 metrach 3 razy kichnol i zaczol gasnac jak zredukowalem na nizszy bieg i odpalil to jak trzymam gaz to jedzie sie normalnie ale jak puszcze noge z gazu to gasnie
co to moze byc ten silniczek krokowy ?
aha zapomnialem dodac ze po zgaszeniu samochodu i ponownym rozruchu odpala i gasnie odrazu
co to moze byc ten silniczek krokowy ?
aha zapomnialem dodac ze po zgaszeniu samochodu i ponownym rozruchu odpala i gasnie odrazu
- waldek1981
- Nowicjusz
- Kontakt:
Fuck! po poludniu jechalem do sklepu i odpalił i jechał normalnie ale juz o 23,00 odpalił mi jak diesel !!! Myslalem ze to moze wina przewodow zaplonowych ale po nagrzaniu silnika i wczasie jazy dalej beznadziejnie pracuje a na 4 biegu przy 60 km/h sa takie drgania ze az gałka od zmiany biegów cała lata i tłucze!!!a słąby jest okropnie!czy to jest silnik krokowy czy co!?!? Pomuzcie mi prosze !!Co to może być????
- waldek1981
- Nowicjusz
- Kontakt:
ROZWIAZAŁEM PROBLEM! co sie okazało? ze to wina przewodów zapłonowych! po wymianie silniczek pracuje super! miejmy nadzieje ze na tym koniec niespodzianek! Całe szczescie ze to nie silnik krokowy bo sam silniczek krokowy kosztuje ok.270-300 złotych! Dziękuje wszystkim za posty. P.S Sosta sprawdz u siebei tez instalacje zapłonową moze to też coś z nią!!! pozdrawiam