Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
2-Germanskie 2-Włoskie
Tak się zastanawiałem ale okazja była i mój rozsądek i myśli pojechały w dal. Jak szaleć to szaleć oponki też już zarezerwowane także luz blus. Najważniejsze, że super stan i proste.
Za tydzień kolejne fanty będą a na chwilę obecną przerwa na właśnie owy tydzień
Zastanawiam się jaki profil opony wybrać"
8J/215/35 http://tyrestretch.com/8_215_35_R19/" onclick="window.open(this.href);return false;
czy może 40?
Tak się zastanawiałem ale okazja była i mój rozsądek i myśli pojechały w dal. Jak szaleć to szaleć oponki też już zarezerwowane także luz blus. Najważniejsze, że super stan i proste.
Za tydzień kolejne fanty będą a na chwilę obecną przerwa na właśnie owy tydzień
Zastanawiam się jaki profil opony wybrać"
8J/215/35 http://tyrestretch.com/8_215_35_R19/" onclick="window.open(this.href);return false;
czy może 40?
Jetta MKIV VR5 by GranuL
wez 40 bo na 35 to juz nie jazda tylko powolne przemieszczanie sie a ty do wolno jezdzacych nie nalezysz:):):)
Jetta MKIV VR5 by GranuL
35 na 19: to tak jak 40 na 18" jak dla mnie spory balon No zastanawiam się bo jak już 19" to i przydałoby się żeby to wyglądało to raz a dwa żeby się zmieściło w nadkola.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
pamietaj robisz dla dla siebie niech tobie sie podoba,no i pomysl jeszcze troche o zonie:)nie pojechaliscie jeszcze?
Jetta MKIV VR5 by GranuL
jutro jedziemy dziś studniówka
Jak bym dla siebie to miał zrobić to bym profil 30/215 w naciągu ;D
Jak bym dla siebie to miał zrobić to bym profil 30/215 w naciągu ;D
Jetta MKIV VR5 by GranuL
- GranuL, ale Cie wyganiają - sio sioczerwiak5 pisze:nie pojechaliscie jeszcze?
GranuL, jeszcze widzę pomarańczowych kierunków z boku nie montowałeś troche jestem ciekaw jak to wygląda na tym kolorku auta
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Mi się wydaje że czarne by były ok ale jak już obrysy będą to wtedy będzie ładnie. Byłem u Korka dziś ale nie miał dopiero w poniedziałek przyjadą nowe golfiki na części Będą ok. Jeszcze tylko brakuje ciepłej pogody i oponek i projekt skończony.
czerwiak5, rezerwuj następny poniedziałek bo lecimy z dachem
czerwiak5, rezerwuj następny poniedziałek bo lecimy z dachem
Jetta MKIV VR5 by GranuL
aaaaa a ja juz myslalem za jestes po swoim pierwszym locie:):)ok spoko bedziemy dzialac
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jutro lot dziewiczy ;D Ale teraz już o tym nie myślę teraz chce jak najszybciej okleić dach i przymierzyć felgę
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no nie dziwie sie wracaj wracaj to bedziemy dzialac bedzie wygladac zaje.....
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No jakoś tam będzie wyglądać zobaczymy co upoluję tam jeszcze. Będziemy się mogli na spokojnie CA zająć
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No pewnie bo co tu robić jak już projekt skończony prawie ;D
Zostało tylko wszystko zamontować + wizyta w V-techu, dolot, wydech,dokładka tylna, springi obniżające.
Zostało tylko wszystko zamontować + wizyta w V-techu, dolot, wydech,dokładka tylna, springi obniżające.
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Swietna Bora ,szczegolnie ten kolorek jest w deche Skoro montujesz obrysy i pomaranczowe kierunki boczne,to moze by tak gdzies tylna klape US dorwac i wtedy bedzie malinka