Problem z swiatlami :) [mkIII]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt:
Problem z swiatlami :) [mkIII]
Moze cos doradzicie.........golf mk3 1,8 GT ......przedniie swiatla ledwo swieca ...... jadac na dlugich kierowcy z naprzeciwka nawet nie mrugaja bo mysla ze jade na normalnych........ co mozna zrobic zeby lepiej swiecily bez wymienay reflektorow?.....dodam ze mam reflektor typu H1 +H1 testowanena normalnych zarowkach i blue vision
-
greg
jeśli to sreberko ci odchodzi to można regenerować - jest taka firma - kumpel regenreował halogeny w golfie mk3 - wersja - z tymi dwoma oddzielnymi lampami helliddChavez pisze:A czy mozna jakos wymienic/regenerowac sam odblysnik? Bo lewa lampa mi nie domaga i sadze ze to wlasnie odblysnik moze byc przyczyna
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt:
- ddChavez
- Ma gadane

- Kontakt:
No wlasnie ja mam ta wersje z dwoma oddzielnymi lampami. Jaki jest koszt takiej regeneracji?greg pisze:jeśli to sreberko ci odchodzi to można regenerować - jest taka firma - kumpel regenreował halogeny w golfie mk3 - wersja - z tymi dwoma oddzielnymi lampami helliddChavez pisze:A czy mozna jakos wymienic/regenerowac sam odblysnik? Bo lewa lampa mi nie domaga i sadze ze to wlasnie odblysnik moze byc przyczyna