Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Taki słaby jest? ten obecny? bo ja lubie szybko jeździć a nie chciałbym aby mi antena odpadła.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, bardziej pewnie chodzi o to zebys wzial taka srednice gdyz antena lubi sie przesuwac i zeby nie wyjechala za magnes i porysowala lakieru.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Ale przecież na zdjeciu nie ma podstawy magnetycznej tylko uchwyt przykręczny. Chyba że ja mam coś z oczami
Ja mam 12cm przy antenie na 80cm. Żeby nie spadła z dachu.
Ja mam 12cm przy antenie na 80cm. Żeby nie spadła z dachu.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Midland ML145 ze zmienioną naklejką Albo ori sirio tego jeszcze nie wiem kolega twierdzi że może być midland. Jak by nie było mi pasuje.
tutaj aukcja:
http://allegro.pl/uniden-pro-520xl-siri ... 97423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jest uchwyt więc myślę że będzie lepszy jak magnes. "SF-40"
A tak to będzie wyglądać u mnie
tutaj aukcja:
http://allegro.pl/uniden-pro-520xl-siri ... 97423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jest uchwyt więc myślę że będzie lepszy jak magnes. "SF-40"
A tak to będzie wyglądać u mnie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, dokladnie mielismy w sluzbowym aucie uchwyt zdarl lakier i wdala sie korozja nie polecam czegos takiego
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Miałem tak samo w oplu. Lepiej już zrobić dziurę w błotniku i przykręcić na stałe antenę.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, ty nie baw się w antenki tylko wpychaj zawias bo ktoś musi mi odśnieżać na robotniczej, samemu ciężko Masz elegancki garaż więc warunki są, nie to co ja pod chmurką. .
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Już na robotniczej rzadko bywam ;D i żeby korzystać z dobrodziejstw garażu niestety nie mogę go uziemić maksymalnie -40mm bo jak miałem na glebie to żaden nie wjechał bez maksymalnego podniesienia. Orzech też się przeraził niby nie wielki spad a jednak góra nie do pokonania dla nawet w miarę wyglądającej gleby. Na obecnym setupie haczę dokładka i progami prawie rysuję poldbruk.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Deskami nie idzie tego wyłożyć ? Byś zobaczył garaż i dojazd STILON'a to byś wymiękł dopiero Cegłami wyłożył wjazd i jest dobrze