Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Cena lusterka w ASO - taką oto dostałem odpowiedź:
Dzień dobry,
Lusterko do Pana samochodu to koszt:
- mechanizm ; 740,00 PLn.
- pokrywa ( nie pomalowana): 162,11 PLN.
- szkło kusterka: 247,00 PLN.
Ceny brutto.
Termin realizacji: 7 dni.
Zamówienie poparte zaliczką.
Pozdrawiam.
Dzień dobry,
Lusterko do Pana samochodu to koszt:
- mechanizm ; 740,00 PLn.
- pokrywa ( nie pomalowana): 162,11 PLN.
- szkło kusterka: 247,00 PLN.
Ceny brutto.
Termin realizacji: 7 dni.
Zamówienie poparte zaliczką.
Pozdrawiam.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, chyba się nie spodziewałeś innej odpowiedzi?
Szukaj na alledrogo lusterka prawego od superba, tam często jest sterowanie elektryczne, ew. toledo II
Szukaj na alledrogo lusterka prawego od superba, tam często jest sterowanie elektryczne, ew. toledo II
Jetta MKIV VR5 by GranuL
oprócz elektrycznego sterowania potrzebuje pamięć ustawień i mechanizm elektrycznego składania lusterka. SUPERB nie pasuje z tego co czytałem.
Najrozsądniej będzie jak się udam do elektryka który mam nadzieje przerobi mi angola z wykorzystaniem bebechów od mojego małego prawego lusterka. A na allegro tylko 1dno znalazłem i nawet pod mój kolor i jedyne z pamięcią ale małe.
http://moto.allegro.pl/lusterko-prawe-v ... 35932.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do ASO wiedziałem że będzie drogo ale celowałem w 5stówek za kompletne lusterko i tu jeszcze bym się skusił - przebolał bo jednak to bardzo komfortowa funkcja i szkoda z niej rezygnować bo moja żona też użytkuje autko i przyjemnie jest sobie zapisać swoje ustawienia i żony osobno nie martwiąc się o ciągłe ustawianie foteli i lusterek.
Najrozsądniej będzie jak się udam do elektryka który mam nadzieje przerobi mi angola z wykorzystaniem bebechów od mojego małego prawego lusterka. A na allegro tylko 1dno znalazłem i nawet pod mój kolor i jedyne z pamięcią ale małe.
http://moto.allegro.pl/lusterko-prawe-v ... 35932.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do ASO wiedziałem że będzie drogo ale celowałem w 5stówek za kompletne lusterko i tu jeszcze bym się skusił - przebolał bo jednak to bardzo komfortowa funkcja i szkoda z niej rezygnować bo moja żona też użytkuje autko i przyjemnie jest sobie zapisać swoje ustawienia i żony osobno nie martwiąc się o ciągłe ustawianie foteli i lusterek.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, tak wiem, że masz składane i z pamięcią i wydaje mi się, że zarówno superb jak i toledo II miały te funkcje:) Angola w zwykłych lusterkach przekłada się bez problemu, w elektrycznym problemem może być ten cały układ, który określa położenie lusterka, bo ma inne położenie (kierowca jest bliżej). Nie no w ASO ceny są zazwyczaj zaporowe;) Tak, czy siak, powodzenia
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No i w takich chwilach czasami człowiek żałuje że ma jakiś bajer zamiast zwykłego lusterka ale rozpracuje to
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no niestety... pocieszę Cię, że szkło fotochromowe (superb) w ASO kosztuje ponad 700zł
Jetta MKIV VR5 by GranuL
miskieusz, wyobrażam sobie i ciesze się że nie mam fotochromów w zewnętrznych lusterkach ;D
Aktualnie działam ze słupkami drzwi oklejam je na czarny mat zobaczymy co z tego wyjdzie czy będzie to miało ręce i nogi bez przyciemnionych szyb. Lusterka czarne bym już zrobił ale muszę czekać na naprawę prawego i wtedy dopiero okleję.
Fotek prędko nie będzie bo wyjeżdżam na dniach do UK na zakupy może dorwę ramiona aero w dobrej cenie i inne fanty
Aktualnie działam ze słupkami drzwi oklejam je na czarny mat zobaczymy co z tego wyjdzie czy będzie to miało ręce i nogi bez przyciemnionych szyb. Lusterka czarne bym już zrobił ale muszę czekać na naprawę prawego i wtedy dopiero okleję.
Fotek prędko nie będzie bo wyjeżdżam na dniach do UK na zakupy może dorwę ramiona aero w dobrej cenie i inne fanty
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Mi w ASO krzykneli jakos 250zl za lewe duze niebieskie szklo, na co rzeklem, ze sa nie normalni Jechalem i nagle widze, ze sie oparlo na obudowie, szybko otworzylem szybe, ale zanim reka powedrowala w strone lustra, to wkladzik spadl i sie zbil Na szczescie kumpel mi zalatwil za 25zl u siebie w sklepiemiskieusz pisze:no niestety... pocieszę Cię, że szkło fotochromowe (superb) w ASO kosztuje ponad 700zł
Czekam jak Ci wyjda slupki, podpatrze, bo sam sie przymierzam
Sprzedam kierownicę czteroramienną MK4 z poduszką - 100zl z gratisową wysyłką
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No wariują z cenami. Można kupić tani zamiennik ale miałem już kiedyś szkiełko nie ori i nie polecam nie da się odpowiednio ocenić odległości. Co do słupków nie ma większych problemów z robotą kwestia tylko czy czarny mat mi kolorystycznie podejdzie czy połysk. Chce żeby to wyglądało na normalny czarny materiał jakby tak było ori a nie tak na żywca zaciemniane. Pochwalę się fotką jak skończę
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Pokaż więcej fotek wnętrza. Skóra w dobrym stanie?
Fajna Boryna kolor jak w moim pierwszym MKIV. Mam do niego sentyment. Ale w nowszych rocznikach już go nie było. Był podobny ale trochę ciemniejszy.
Fajna Boryna kolor jak w moim pierwszym MKIV. Mam do niego sentyment. Ale w nowszych rocznikach już go nie było. Był podobny ale trochę ciemniejszy.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Co do koloru to prawda a skóry powiem ci że będę je odświeżać aczkolwiek nie są o dziwo mocno wyeksploatowane. U kierowcy na trzymaniach ocznych widać już jakieś zużycie ale tyłu jest ładnie. Zaraz poszukam fotek to coś tam dodam.
Tutaj widać uroki posiadania garażu
Mały gadżet a cieszy i poprawia bezpieczeństwo:
Tutaj widać uroki posiadania garażu
Mały gadżet a cieszy i poprawia bezpieczeństwo:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, dobrze widzę, że masz kołpaki od bmw?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Tak od bmki nie mieli na szrocie nic innego w 15" a nie chciałem kupować kołpaków z kauflanda czy biedronki więc kupiłem te za 30zł na szrocie i pomalowałem na czarno i założyłem aluminiowe kapsle od DEZENTa.
A tu fotki wnętrza dla kolegi Jarek_NS,
I taki mały dowód, że się da
i to wcale nie jakiś wysiłek tylko spokojna długa trasa
A tu fotki wnętrza dla kolegi Jarek_NS,
I taki mały dowód, że się da
i to wcale nie jakiś wysiłek tylko spokojna długa trasa