alarm mk IV
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
alarm mk IV
Mam problem z alarmem w swoim golfie. Jak chce go załączyć to najpierw wyje alarm a dopiero po jakiś 5 sekundach sie wyłącza i jest cisza . Przy wyłączaniu alarmu jest normalnie czyli takie dwa piknięcia. Moze ktoś wie co trzeba zrobić zeby było wszystko oki. Alarm mam fabryczny , oryginalny.
Stawiam na jakis czujnik w dzwiach.. Jesli jakis jest "nadpalony" to juz wariuje. Mam w chwil obecnej tak ze przy zamykaniu wogole kieronki nie migaja ale za to przy otwieraniu tak
Zmienilem juz zamek w tyniej klapie jeszcze zostal mi w dzwiach pasazera
WIEC czy swiatelko zapala ci sie po otwarciu kazdych dzwi?? Jesli nie chocoaz w jednych to obstawial bym na to.
A tak najprosciej:
Zamykasz go z pilota ale on "mysli" ze jakies dzwi sa otwarte i wlacza ci syrenke. "mysli" tak bo czujnik jest jakis stuknety....
Zmienilem juz zamek w tyniej klapie jeszcze zostal mi w dzwiach pasazera
WIEC czy swiatelko zapala ci sie po otwarciu kazdych dzwi?? Jesli nie chocoaz w jednych to obstawial bym na to.
A tak najprosciej:
Zamykasz go z pilota ale on "mysli" ze jakies dzwi sa otwarte i wlacza ci syrenke. "mysli" tak bo czujnik jest jakis stuknety....
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl