skad ta woda ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
skad ta woda ?
Gdy pada deszcz lub myje auto i po zabiegu otworze klape bagaznika to woda leci jak z kranu(mam sciagnieta tapicerke z klapy) skad ta woda?? , Mozliwe ze dostaje sie przez klamke? jest tam jakas uszczelka ? .
skad ta woda ?
nie wyskoczyły ci peszle z połączenia klapa/nadwozie?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
skad ta woda ?
U mnie lało się tą szczeliną którą zaznaczyłem niżej na zdjęciu, po zdjęciu prawej strony w bagażniku miałem sporo wody, ale uszczelniłem to sylikonem i już się nie leje i jest spokój dłuższy czas.
skad ta woda ?
Hera7, lało ci się przez uszczelkę reflektora - tam gdzie zaznaczyłeś się nie uszczelnia
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
skad ta woda ?
Lub klapa nie dolega i nie dociska do uszczelki tak jak powinna ... czasami winna jest też sama uszczelka...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
skad ta woda ?
ej co ma uszczelka do klapy?
Uszczelka jest git. Woda jest w srodku klapy! a nie we wnetrzu auta ale zauwazylem ze nie mam tej gumki( taki gumowy storzek ) z jednej strony przy klapie nie wiem jak to fachowo sie nazywa.
Jak sie nazywa ta gumka ?
Uszczelka jest git. Woda jest w srodku klapy! a nie we wnetrzu auta ale zauwazylem ze nie mam tej gumki( taki gumowy storzek ) z jednej strony przy klapie nie wiem jak to fachowo sie nazywa.
Jak sie nazywa ta gumka ?
skad ta woda ?
Chodzi Ci o dystans który jest na klapie i dochodzi do budy auta ?
Wybacz ,źle odczytałem Twój problem ... a swoją drogą --- skoro nie masz tapicerki to jesteś leniem ... bo wystarczy wleźć do bagażnika a 2 osoba niech leje wode na auto i zobaczysz skąd leci
Wybacz ,źle odczytałem Twój problem ... a swoją drogą --- skoro nie masz tapicerki to jesteś leniem ... bo wystarczy wleźć do bagażnika a 2 osoba niech leje wode na auto i zobaczysz skąd leci
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Mały gagatek
skad ta woda ?
hmm w mk4 szyba wklejana...
skad ta woda ?
Ja miałem podobny problem, deszcz lał a później cały bagażnik z wody. U mnie jak sprawdziłem wyniknęło to z tego, że uszczelka spod lampy była pęknięta i puszczała, troche silikonu i suchutko. Ściągnij lampe co nie jest problemem i sprawdź stan uszczelki.
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
skad ta woda ?
arbi94, albo wlatuje woda otworem gdzie był ogranicznik ale raczej przy klamce masz tam uszczelkę ewentualnie wycieraczka. Jak nie wsadzisz kogoś do bagażnika to dokładnie się nie dowiesz. Sprawdź czy masz drożne odpływy z klapy może ta woda nie może wylecieć i Ci się leje. W mkII przy drożnych odpływach też cała woda nie wylatuje i przy otwieraniu trochę się leje.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;