witam
POniewaz wzialem sie za blacharke..i robie miedzy innymi maske od poczatku ( maluje dodatkowo lewe : drzwi blotnik i tylny blotnik ) to czy ktos z was ma moze golfa w kolorze la5e ( granatowy ) a maske w innym kolorze ? np. białym ??? bo wrzucilem podklad na makse..i na tle granatowego i grilla pomalowanego na granatowo bez znaczka, fajnie to wygalda i zastanawiam sie czy tak zostawic..ma ktos z was tak zrobione ? albo podobnie ? jesli tak prosilbym o foty..ps. swoja bym wrzucil ale siorka zabrala aparat na wycieczke :/
mk3 kolor maski inny niz reszty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
Brak kolorystyki jakiej potrzebujesz, ale zobacz sam
Brak kolorystyki jakiej potrzebujesz, ale zobacz sam
Ostatnio zmieniony czw gru 03, 2009 16:29 przez Lukassso, łącznie zmieniany 1 raz.
faktycznie dosc ciekawie :] ale doszedlem do wniosku...ze chyba pomaluje jednak w tym samym kolorze ...jutro wielkie malowanie ..hehe ..nie ma to jak nauka lakierowania na wlasnym samochodzie
juz wiem ..ze spray-u mozna uzyc tylko do podwozia :p inaczej...szkoda gadac
a pistolet..piekna sprawa...a jaka oszczednosc..bo w warsztacie za to samo chcieli wziasc ode mnie 950 zł a robie : malowanie maski, lewy blotrnik wytmieniam + malowanie, drzwi kierowcy wymieniam + malowanie, drzwi pasazera malowanie, i blotnik tylny malowanie, razem z materialami wyjdzie mi ..jakies 300 zł ( lakier+ nitro do czyszczenia pistoletu+ podklad+papier scierny itp
)
pozdr
pozdr
No to się nie zastanawiaj i zrób tak ;]
Ostatnio zmieniony czw gru 03, 2009 16:31 przez Lukassso, łącznie zmieniany 1 raz.
a temat to nie jest zbyt techniczny 
wjak juz to wole na jasnym aucie ciemna maske a nie na odwrto ale i tam mi sie to nei widzi..
wjak juz to wole na jasnym aucie ciemna maske a nie na odwrto ale i tam mi sie to nei widzi..
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !