VW Corrrado German US --->by Bocian <---o__O
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 2 Edition Blue
- Silnik: R32
VW Corrrado German --->by Bocian <---o__O
ładny koras, gdzies go widziałem na zakonczeniu lub rozp w ZReszowie lub na dynóvwce
Edition Blue R32 - jest
viewtopic.php?f=87&t=598505
Fire And Ice Matej890 - był
viewtopic.php?f=87&t=348076
viewtopic.php?f=87&t=598505
Fire And Ice Matej890 - był
viewtopic.php?f=87&t=348076
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Bardzo fajny Corras Mam pytanie do tylnich lamp, robiłeś sam czy ORI udało się kupić ?
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Bardziej mi chodziło ORI w sensie "kupuje i zakładam bez żadnej ingerencji" po prostu źle się wyraziłem
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
- BlackDog
- Użytkownik
- Kontakt:
nie powiem robi wrażenie, audio ładnie gra choć jak dla mnie to bas za bardzo buczy
Tu fotka która ci strzeliłem na VI urodzinach Cult Style (tak wiem turbo jakość, robione telefonem SE ELM)
Tu fotka która ci strzeliłem na VI urodzinach Cult Style (tak wiem turbo jakość, robione telefonem SE ELM)
Mój graciejo >>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=473826" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
wczesniej były biało czerwone cleary. Sam robiłem ;] czerwona folia do lamp dobra suszarka bądz opalarka i ogień pod słońce naprawde dobrze trzeba się przypatrzec, żeby zobaczyć delikatny odcień pomiędzy kolorem folii, a kolorem klosza, tylko zamieniłem miejscami pozycje/stop z kierunkowskazami, dlatego iż jak włożyłem żółtą LEDową żarówkę w tą częsc lampy z folią, to ledwie co bylo widać, jak zamienilem, tam gdzie byl ori czerwony kolor w lampie, to dużo mocniej świecił i w dodatku na żółto, także wszystko legal jak policja złapie ;]
hehe spokojnie mam obok kierownicy pilot sterujący mocą wzmacniacza, także na trase zmniejszam bas prawie do minimum ;]
hehe spokojnie mam obok kierownicy pilot sterujący mocą wzmacniacza, także na trase zmniejszam bas prawie do minimum ;]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
ja sie jaram,ogolnie choruje dlugi czas na corrado
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- rafalski.1979
- Mały gagatek
autko fajne, ale przód mi jakoś nie pasuje, powodzenia w dalszych modach
Autko fajne.... widziane dzis na zywo troche rzeczy zmienilbym-ale jak to sie mowi,kazdy robi autko dla siebie..
powodzenia w dalszych modach
powodzenia w dalszych modach
MOJ VW VARIANT VR6
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla mnie bomba
"Twoj samochód jest wystarczająco szybki wtedy, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" - Walter Röhl