Magnat Edition 213 do mk2 jakie opinie?? pytanie o zwrotnice
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Chciałbym przeczytać jak to potrafi zagrać,
kamso a jak to gra?"
To chyba trudne tak opowiedzieć.
kamso a jak to gra?"
To chyba trudne tak opowiedzieć.
nie mówię że to gra jakoś zajebiście przesiadłem się z 10 z podszybia na taki zestaw około pół roku także wiadomo że jestem zadowolony na razie ale powoli brakuje już mocy i na wiosnę będą małe zmiany oddzielny wzmak do przodu zmiana suba i do niego także oddzielny wzmak i dopiero to jakoś zagra konkretniej niż teraz narazie jeszcze wystarcza ale jest już mały niedosyt wyrwałem tego suba za 300 zł nowego z skrzynką a sam głośnik kosztuje 270 także była okazja to tymczasowo wziąłem a wszystko można zmienić i będzie jeszcze lepiej
O rany myślałem że coś więcej napiszesz.
poleciało? tak jak wcześniej pisałem będzie zmiana itp marek nie będę podać bo najmniej powinno cię to interesować nie zamierzam z tobą konwersować nie mam czasu na takie rzeczy tyle w temacie
No jak to?
Mnie ciągle wypytywałeś o to jakie mam produkty
Poleciało
Mnie ciągle wypytywałeś o to jakie mam produkty
Poleciało
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Wychodzi na to, że dla kolegi graniem jest jak najmocniejsze dudnienie z bagażnika.
niestety ale akurat nie zagłusza przodu i nie dudni jak u większości także bez pochopnych wniosków koniec tematu