bilet wstępu dostępny w najbliższym monopolowymTadekk pisze:jak będę miał czas to podjadę na bajerę no i jak nie zapomnę

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
bilet wstępu dostępny w najbliższym monopolowymTadekk pisze:jak będę miał czas to podjadę na bajerę no i jak nie zapomnę
Tadekk,a co się stało,sprzedałeś czy rozwaliłeś golfinę? Tak czy siak na bajerę podleć,bo będzie na co popatrzećTadekk pisze: szkoda że już nie mam GTIka ale może jak będę miał czas to podjadę na bajerę
sprzedałem a właściwie sie zamieniłem na e65Rybak pisze:Tadekk,a co się stało,sprzedałeś czy rozwaliłeś golfinę? Tak czy siak na bajerę podleć,bo będzie na co popatrzećTadekk pisze: szkoda że już nie mam GTIka ale może jak będę miał czas to podjadę na bajerę
Wszystkich, od Mk1 do Mk7 (jeśli jakiś się trafi).Sopek pisze:Zlot R/Gti tyczy sie wszystkich modeli? M.in Gti MKI , MKII ...? Czy jak to wygląda ?
Dokładnie,będzie np.Mk2,który jest w trakcie "roboty" i podejrzewam,że na ćwiarę,albo nawet dłuższym dystansie, zawstydzi prawie wszystkich posiadaczy dużo nowszych modeli...Włącznie z moimzlos pisze:Wszystkich, od Mk1 do Mk7 (jeśli jakiś się trafi).
Te Mk2 mają haldexa i małą masę i to jest to COŚzlos pisze: te mk2 mają w sobie to COŚ
DokładnieLEWART pisze:nie ważne jakie auto wygra, ważne że Golf
spikanie = ciesz się synku, że nie szczekaszRybak pisze:będę niebawem w Wawie i chciałbym się też spiknąć z Tobą
Nie strasz mi Lewegozlos pisze:spikanie = ciesz się synku, że nie szczekasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość