witam
wspomaganie zamontowałem do swojego gofra pare dni temu, i pojawiła sie odrazu problem.
Kiedy autko stoi w miejscu wspomaganie działa(tzn kierownica się dość lekko kreci), jak już jade to kierownica chodzi ciężej niż na starej maglownicy bez wspomy, a jezeli już skrece to wogole kierownica nie odbija (jedynie kiedy skrecam w prawo to tak jakby kierownica chciała odbić na wprost ale i tak nie odbija), po prostu takie sztywne ruchy wykonuje(jade prosto lekko w bok przekrece kiere i ona w tej pozycji zostaje).nie chce po prostu odbijać i strasznie ciezko chodzi.
Dodam ze dzis regulowałem srubą na maglownicy i nic nie pomogło (odkreciłem juz ją na max ile sie dało).
chłopaki sprawa bardzo pilna. czekam na waszą pomoc.
[mk II] wspomaganie a raczej brak
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
pełna regulacja zawieszenia była (kąty i zbieznosc) jeżdze juz 3 dni w sumie gdzieś ok 50 km zrobiłem i dalej to samo.
Co tam moze sie jeszcze doregulować?
czy przekładniaz seata bedzie pasować?
[ Dodano: Czw Sie 10, 2006 10:56 ]
dodam jeszcze ze kierownica przy skrecaniu i prostowaniu czase pracuje takimi skokami tak jakby coś ją blokowało co jakis czas
Co tam moze sie jeszcze doregulować?
czy przekładniaz seata bedzie pasować?
[ Dodano: Czw Sie 10, 2006 10:56 ]
dodam jeszcze ze kierownica przy skrecaniu i prostowaniu czase pracuje takimi skokami tak jakby coś ją blokowało co jakis czas