I nie butuje auta
I auto nie stoi w garażu
U mnie jest git może sam masz problem z autemslawko333 pisze: ta jasne
zainteresowalbym sie stanem pompy wody
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie jest git może sam masz problem z autemslawko333 pisze: ta jasne
zainteresowalbym sie stanem pompy wody
Z całym szacunkiem kolego,ale jeśli ktoś tutaj zmyśla,to niestety,ale to jesteś Ty,bo cała rzesza ludzi od lat skarży się na kiepskie nagrzewanie się TDI,a tu nagle jakiś wyjątek się zjawia...cuda normalnie,cuda...XV2 pisze:nie zmyślajcie
to napisz kolego jeszcze o jakie auto chodzi bo widzę, że w opisie masz 3 i napisz dokładnie jaki silnikXV2 pisze:Jeżeli napisałem jak jest to nie zmyślajcie bo rzeczywiście tak jest, 7 lat mam auto i nigdy nie było problemu
A ja nigdy nie miałem problemu i tym się różnimyMichał_1977 pisze:cała rzesza ludzi od lat skarży się na kiepskie nagrzewanie
GOLF IV AHFDetektor pisze: tam siedzi, przy jakiej prędkości obrotowej tak szybko łapie temperaturę, czy masz włączony nawiew
i na którym biegu, jak bardzo podkręcone ogrzewanie. Wszystko opisz dokładnie bo twój przypadek jest bardzo dziwny
uruchomi i juz ma 90daniel23584 pisze:Taaak... a latem gdy jest +30* to uruchomi silnik, przejedzie pewnie 100m i juz ma 90*
italiano_83 pisze:Podstawa to gnój nie ma gnoju nie ma mocy
Nie fantazjuj wszyscy którzy użytkują tdi parkujące zimą pod chmurką , wiedzą doskonale że nie ma takiej opcji ...chyba że masz webasto ,ale nawet ono po tych 3 kilometrach,czyli po kilku minutach jazdy nie zdąży zrobić cudu Mój hydronic o mocy 5 KW po ok.10 minutach pracy przed odpaleniem silnika ,przy obecnych temperaturach ,podnosi temperaturę namarzniętego silnika do ok.35 -40stopni,w czasie jazdy i owszem temperatura idzie w oczach i co ciekawe jak wyłaczę webasto zanim osiągnie 70 stopni to temperatura przestaje rosnąć i zaczyna przez chwilę spadać ,co daje nam obraz jak nasze sprawne tdi mało "produkują" ciepła ...chodzący silnik stygnieXV2 pisze:3km i nagrzany
Jak -10 nie więcej jak 5 km
Panowie normalnie trafił się nam rodzynek na forum przy takim ustawieniu dmuchawy i ogrzewaniaXV2 pisze:GOLF IV AHF
Nawiew włączony na 24C
Zakres nadmuchu 3 pasek climatro..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 138 gości