Prosil bym o wskazane czujnika halla i czujnika polozenia walu?
bede musial to wymienic a nie wiem gdzie sie to znajduje
ABF gdzie znajduja sie te czujniki
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Użytkownik
halla w aparacie zaplonowym. polozenia walu przy przedniej lapie na laczeniu bloku silnika ze skrzynia biegow
ok jednak bardziej potrzebuje czujnik polozenia walu,
tam jest taka blaszka z wtyczkami i sa chyba trzy? z tego co pamietam? ktora to bedzie powiedzmy od gory?
tam jest taka blaszka z wtyczkami i sa chyba trzy? z tego co pamietam? ktora to bedzie powiedzmy od gory?
brak podpisu
-
- Użytkownik
teraz Ci tego dokladnie nie napisze ale mozesz sobie smialo dojsc do tego po samym kablu. Tak jak mowilem musisz szukac samego czujnika w bloku silnika w okolicach przedniej lapy silnika (ta ktora opiera sie o przednia belek pod chlodnica) bedziesz musial te lape wymontowac podpierajac silnik na czyms albo podwieszajac zeby w ogole go zdemontowac (w sensie czujnik)
o kur** to mi teraz pomogles, ciekawe jak ja to zrobie pod blokiem jeszcze nie swoim
pech niesamowity heh, nie no musi sie to dac jakos zrobic bez takich kombinacji to tylko jedna srubka
pech niesamowity heh, nie no musi sie to dac jakos zrobic bez takich kombinacji to tylko jedna srubka
brak podpisu