Jaki koszt wymiany wtrysków w 1,6 TD ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki koszt wymiany wtrysków w 1,6 TD ?
Cześć !!!
Mam pytanko ile kosztują wtryski i czy trzeba wymieniać całe jak są przecieki czy same końcówki ? Czy sam bym sobie poradził z wymiana czy lepiej jechać do mechanika ?

- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
kamil_sta, ja nie dawno wymieniałem wtryski jak ci nie przeciekają to wymień same końcówki (komplet 4szt.). Ja dawałem za beru 65 zł. Najlepiej robić to u mechanika bo on ma zegar do mierzenia ciśnienia i ci ustawi odpowiednie ciśnienie oraz to żeby ci nie lał. Jak będziesz wymieniał końcówki to odrazu wymień te podkładki termiczne (grosze kosztują).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
greg, dobrze gada. Jak wymienisz końcówki mechanik wyczyści cały wtrysk i przepłuka. Jak skręci to zobaczysz czy dalej będzie ciekł. Miałem tak z dwoma i po wymianie końcówek gitara 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
Ale ja nie wiem do którego mechanika we Włocławku sie wybrać :/ Jeden z Toruńskiej właśnie chciał mnie obskubać o 3tys. zł - gadał ze to , tamto i sie uzbierało a jakoś bez napraw samochód śmiga
Jak ktoś zna jakiegoś godnego polecenia mechaniora od diesli no to niech da cynk !!!
[ Dodano: 09 Sie 2006 18:03 ]
Mam jeszcze jedno pytanko - jeśli wymienie wtryski to autko będzie lepiej chodzić , będzie miało lepszego buta niż dotąd ?

[ Dodano: 09 Sie 2006 18:03 ]
Mam jeszcze jedno pytanko - jeśli wymienie wtryski to autko będzie lepiej chodzić , będzie miało lepszego buta niż dotąd ?