Problem z cewkami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z cewkami
Witam wszystkich.Mam problem a mianowicie,posiadam Golfa V 1.4 FSI 2004 r przeb.73 tys i od zeszłego roku wymieniłem juz 3 cewki.Rok temu jedna sie spaliła szalały wolne obroty,brak mocy,i zapaliła sie kontrolka od silnika.W tym roku w sierpniu druga i dzisiaj poszła trzecia,Psuja sie te oryginalne nie te ktore wymieniłem (BERU) Jestem troche zdziwiony ze tak szybko sie psuja Jesli ktos miał taki przypadek to prosze o pomoc bo moze cos jest nie tak z elektryka Z gory wielkie dzieki za pomoc.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Problem z cewkami
skoro auto jest z 2004 roku a dopiero w zeszłym roku wymieniłeś 1 cewkę to i tak bardzo dobrze, moim zdaniem przyszedł po prostu na nie czas, gdybyć miał wymienione wszystkie na nowe i te nowy przepalałyby ci się to owszem ale tak moim zdaniem szukasz dziury w całym
Problem z cewkami
mlody1983 czyli została jeszcze jedna i będziesz miał spokój na dłużej Podejrzewam, że cewki zostały zaprojektowane żeby wytrzymać ~60000km i koniec.
Gran Turismo Iniezione