Klamka zewnętrzna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klamka zewnętrzna
Witam. Mam problem z klamką od strony pasażera - auto otwiera się ze strony prawej tylko od wewnątrz. Od znajomego mechanika dowiedziałem się, że nie watro inwestować w słabe zamienniki - tak więc szukam nawet używanej klamy. Tutaj kieruję swoje pytanie - klama od mk1 nie różni się wizualnie od tej w mk2, lecz tą drugą jest łatwiej dostać. Czy taka mała podmiana się uda? Czy czymś się różnią?
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
Re: Klamka zewnętrzna
Nie chciałbym zakładać nowego tematu, a wujek Google nie pomógł, dlatego pytam:
Czy rozmiar klamek zewnętrznych w wersji 3d i 5d jest inny? Mówię oczywiście o klamkach przednich...
Kupiłem tanio 2 klamki + zamek klapy + stacyjkę, wszystko pod ten sam kluczyk, ale na aukcji nie było informacji, że to chyba wersja 3d i wydają się jakieś większe (szersze), a moja Golfina stoi teraz 50km ode mnie i nie wiem, czy podejdą - jak nie, najwyżej zrobi się przekładkę wkładek z zamkiem.
Czy rozmiar klamek zewnętrznych w wersji 3d i 5d jest inny? Mówię oczywiście o klamkach przednich...
Kupiłem tanio 2 klamki + zamek klapy + stacyjkę, wszystko pod ten sam kluczyk, ale na aukcji nie było informacji, że to chyba wersja 3d i wydają się jakieś większe (szersze), a moja Golfina stoi teraz 50km ode mnie i nie wiem, czy podejdą - jak nie, najwyżej zrobi się przekładkę wkładek z zamkiem.
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
Re: Klamka zewnętrzna
Dzięki za odpowiedź. Czyli to widocznie złudzenie optyczne, albo brak możliwości porównania z autem na żywo .tomek mk2 BDE pisze:nie ma roznicy 3d-5d przednie klamki sa takie same