Prawda czy nie?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Prawda czy nie?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a ja mysle ze to o to chodzi... ze jak sluchamy swiezo odpalonego sprzetu to gra gorzej niz 'rozgrzany' i trzeba posluchac troche zeby sie rozgrzal i gral ladnie... moze na tej plycie sa tak dobrane cazestotliwosci i dziweki ze to przyspiesza to nagrzewanie?
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mowiac nagrzewanie bardziej chodzilo mi o glosniki... zeby rozruszalo sie zawieszenie czy cos... na moj prosty chlopski rozum to taki 'rozruszany' glosnik lepiej gra niz swiezy....
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie nagrzewanie, a wygrzewanie.
A płytki tej się nie słucha. Zapodaje się ją do cd i wychodzi z pomieszczenia w którym stoi sprzęt audio(filski)
Co do samego wygrzewania sprzetu świezo zakupionego, to jakaś tam poprawa w odsłuchu jest po 2-3 tygodnia grania na nim
Szczególnie chodzi o kolumny (cewki) i zwrotnice), kable głośnikowe, jak i sam wzmacniacz.
Ale to i tak pikus wobec voo-doo dla audiofili w postaci złotych (serio serio) kondycjonerów do podłączania sprzetu adiu, specjalnych podkładek pod cd i innego ustrojstwa
I jeszcze jedno Densen to dosyć znana firma audio
A płytki tej się nie słucha. Zapodaje się ją do cd i wychodzi z pomieszczenia w którym stoi sprzęt audio(filski)
Co do samego wygrzewania sprzetu świezo zakupionego, to jakaś tam poprawa w odsłuchu jest po 2-3 tygodnia grania na nim
Szczególnie chodzi o kolumny (cewki) i zwrotnice), kable głośnikowe, jak i sam wzmacniacz.
Ale to i tak pikus wobec voo-doo dla audiofili w postaci złotych (serio serio) kondycjonerów do podłączania sprzetu adiu, specjalnych podkładek pod cd i innego ustrojstwa
I jeszcze jedno Densen to dosyć znana firma audio