Ja u siebie zamontowałem za kolektorem 2,75 na dwóch wydechach ProCustom. Wszystko spięte na sztywno więc, powiem tak nie jest teraz to wydech na codzienne dojazdy do pracy.
Ale jakość wykonania jest naprawdę niezła.
Układy wydechowe w VR6 - opisy, zdjęcia, filmiki
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Układy wydechowe w VR6 - opisy, zdjęcia, filmiki
Gwiazdor pisze:Ja u siebie zamontowałem za kolektorem 2,75 na dwóch wydechach ProCustom. Wszystko spięte na sztywno więc, powiem tak nie jest teraz to wydech na codzienne dojazdy do pracy.
To ile tam KM masz, bo ja mam 2,75" w MKI VR6Tubo przy 500KM
Odp: Re: Układy wydechowe w VR6 - opisy, zdjęcia, filmiki
Na razie to jest wolnossakBorys pisze:Gwiazdor pisze:Ja u siebie zamontowałem za kolektorem 2,75 na dwóch wydechach ProCustom. Wszystko spięte na sztywno więc, powiem tak nie jest teraz to wydech na codzienne dojazdy do pracy.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Odp: Re: Układy wydechowe w VR6 - opisy, zdjęcia, filmik
Gwiazdor pisze:Na razie to jest wolnossakBorys pisze:Gwiazdor pisze:Ja u siebie zamontowałem za kolektorem 2,75 na dwóch wydechach ProCustom. Wszystko spięte na sztywno więc, powiem tak nie jest teraz to wydech na codzienne dojazdy do pracy.
Jasna sprawa,
Układy wydechowe w VR6 - opisy, zdjęcia, filmiki
Kiedyś się doklei resztę do tego. Jest już pod to buda 4x4 no i po Nowym Roku będę ci truł i jaką głowicę do roboty podeślę bo Apsik podrzucił jakieś graty, Rafałkowe GT35 też czeka na półceBorys pisze:Jasna sprawa,