Przekaźnik problem z podłączeniem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
możesz, ale łatwiej będzie we wtyczce (gdybyś w przyszłości chciał demontować silniczek - częste usterki), jest tam brązowy kabelek - mowa o wtyczce dochodzącej do silniczka
Ja jednak konktorem przykręciłem do osłony silnika wycieraczek i śmiga.Czas teraz na nowe siłowniki z Passata b5 500n. Problem będzie ze zdobyciem sprężynek ..
Chodzi Ci o taką sprężynę, żeby założyć ją na siłownik?? Jeśli tak to może coś takiego. Podwójna sprężyna do wiatrówki. Jak by założył jedną i drugą to z klapy można by było katapultę zrobić i to bez wymiany siłowników http://allegro.pl/podwojna-sprezyna-do- ... 41954.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W skład wchodzą 2 sprężynki ??? za 20 zł opłaca się najwyżej by się skróciło
Właśnie nie wiem czy za 20 jest jedna czy dwie. Tniesz na pół i masz po 15 cm. Tylko się zastanawiam czy takie coś da radę podnieść klapę bo siłowniki są praktycznie równolegle do klapy. Musiało by coś ją zacząć podnosić. Ale w sumie na youtube widziałem jak goście robili takie coś tylko na tych spręźynach na siłownikach i działało. Trzeba by spróbować. Jak juz kupisz to daj znać jak to działa to i ja kupię
Re: Przekaźnik problem z podłączeniem.
Właśnie nie wiem czy da radę podnieść ,ale jak w Passacie b5 podnosi taką wielką klapę to w golfie nie da rady
" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam. Dołączę do tematu. poszukałem trochę w necie znalazłem firmę która zajmuję się produkcją sprężyn gazowych czyt. siłownik. Oferują siłowniki w takich rozmiarach jak są nam potrzebne ale mocniejsze do 700N. Myślę czy takie mocniejsze siłowniki wystarczyły by zamiast
Cena ori waha się koło 160 PLN u nich 20 zeta taniej na najsilniejszy siłownik.
vwtdi90 pisze:nowe siłowniki z Passata b5 500n. Problem będzie ze zdobyciem sprężynek ..
Cena ori waha się koło 160 PLN u nich 20 zeta taniej na najsilniejszy siłownik.
tutaj jest adres http://www.pneumat.com.pl/sprezyny_gazowe
rozmiary są do wyboru do koloru.
rozmiary są do wyboru do koloru.
Panowie czy w internecie można kupić ori siłowniki do Passata B5 czy muszę się wybrać do Volkswagena ???
Prosiłbym o numer katalogowy.
Prosiłbym o numer katalogowy.
3B5827550E sedan
1J6827550C variat nie wiem których szukasz?
popytaj w dziale ofert specjalnych
1J6827550C variat nie wiem których szukasz?
popytaj w dziale ofert specjalnych