Witam , którędy puścić przewód zasilający wzmacniacz ? w poprzednim golfie 4 1.9 tdi 110km przewód puściłem zaślepką która była w moim obecnie też g4 1.9 101axr nie ma takiej zaślepki więc którędy to puścić???
@edit
poszedłem jeszcze raz zobaczyć ... a ten silnik jest tak zapi*******y nie ma gdzie ręki włożyć i żadnych zaślepek otworów nie ma ma ktoś jakieś pomysły ?
Zasilanie do wzmacniacza? 1.9 axr
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
Zasilanie do wzmacniacza? 1.9 axr
Puszczasz tam gdzie idzie wiązka przez ścianę grodziową. Wyjdzie Ci nad podstopnicą (musisz plastiki odkręcić żeby było widać wiązkę).
Po otwarciu maski odkręć sobie puszkę filtra powietrza i trzeba wyjąć do góry taką skrzyneczkę (nie pamiętam co to dokładnie jest). Jak włożysz rękę to znajdziesz
Jak montowaliśmy audio to zasilanie puściłem od wewnątrz, wtedy było widać gdzie pod maską wychodzi przewód.
Po otwarciu maski odkręć sobie puszkę filtra powietrza i trzeba wyjąć do góry taką skrzyneczkę (nie pamiętam co to dokładnie jest). Jak włożysz rękę to znajdziesz
Jak montowaliśmy audio to zasilanie puściłem od wewnątrz, wtedy było widać gdzie pod maską wychodzi przewód.