Witam
Posiadam oryginalne radio cd VW w swoim golfie. Do wczoraj wszystko było ok czytał płyty idealnie jednak już dzisiaj w trakcie jazdy wyskoczył napis CHECK MAGAZINE i żadnej płyty nie czyta. Próbowałem resetować radio, zmieniać płytę, czyścić laser płytą cleaner jednak nic to nie pomogło cały czas wyświetla się napis CHK MAGAZINE i nie da się nic zrobić. Radio i kasety działa normalnie więc problem leży gdzieś w CD-Playerze.
Może miał ktoś podobny problem lub wie czym to może być spowodowane ?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Łukasz
Check Magazine - Problem z CD Playerem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: Check Magazine - Problem z CD Playerem
Rozbierałem dzisiaj Cd Playera... jednak wychodzi na to że chyba silniczek napędzający płytę odmówił posłuszeństwa bo w ogóle płyta się nie kręci tylko laser chodzi i ciągle wraca a płyta ani drgnie po włożeniu
Check Magazine - Problem z CD Playerem
Nie wiem jak jest w twojej zmieniarce, ale sprawdź tan przełącznik który załącza się wkładając magazynek.
Daje on znać czy magazynek jest czy go nie ma.
Kiedyś u znajomego były podobne przeboje z tym.
Daje on znać czy magazynek jest czy go nie ma.
Kiedyś u znajomego były podobne przeboje z tym.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz