(MKIII) Poratujcie poszkodowanego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
(MKIII) Poratujcie poszkodowanego
Po ostatnim incydencie (otworzyła mi się maska przy 130km/h) uszkodzeniu uległ szyberdach, a konkretnie element z lewej strony (od kierowcy), który jest na samym przodzie całej prowadnicy. Zazwyczaj pęka lewa prowadnica, teraz ona się zachowała, a pękł inny element. Poniewaź w poniedziałek zaczynam odbudowywać szkody chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś ma do sprzedania szyber, może być z uszkodzoną lewą prowadnicą, bez szyby, bez siliniczka.
Kto mi jeszcze podpowie gdzie kupić maskę? Na szrotach szukać? Boje się tylko, że ciężko mi będzie bo pewnie większość szrotowców maskę szlag trafił...
Przednią szybę wstawię sobie w EuroGlassie, bo tam miałem poprzednią i po incydencie wszyscy chwalili szybę, że tak idealnie wytrzymała uderzenie.
Kto mi jeszcze podpowie gdzie kupić maskę? Na szrotach szukać? Boje się tylko, że ciężko mi będzie bo pewnie większość szrotowców maskę szlag trafił...
Przednią szybę wstawię sobie w EuroGlassie, bo tam miałem poprzednią i po incydencie wszyscy chwalili szybę, że tak idealnie wytrzymała uderzenie.