Skradziono Skoda Superb Łódź
Moderator: VIP
Witam w nocy z 11 na 12 kwietnia w Łodzi na osiedlu Chojny skradziono Skodę Superb o nr.rejestracyjnym EL 075NA niebieski met. Samochodem nawet nie zdążyłem się nacieszyć bo zarejestrowałem go tydzień wcześniej
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ubezpieczony chociaż ? mam nadzieję,że tak . Wrzuc może numer VIN zawsze to lepsze bo tablic to już na pewno nie ma . Jedz w niedzielę na giełdę może felgi chociaż znajdziesz
Może poprzedni właściciel miał z tym coś wspólnego?
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
Witam,
Też współczuję, Ja u siebie mam 3 niezależne zabezpieczenia i już były trzy próby kradzieży..... Jedna pod blokiem a dwie pod supermarketem, mam moduł gsm albatrosa, powiadamia o każdym zdażeniu na komórę, nawet silnik możesz wyłącz, a i auto możesz szybko namierzyć. Po kupnie samochodu zawsze warto sprawdzić ile zakodowanych kluczy jest w zegarach. No i podstawa to założyć nie fabryczny alarm i broń boże aby nie działał na linii cana bo kompem można wyłączyć....
Mam tylko nadzieję, że autko się znajdzie,
Pozdrawiam,
Maciej
Też współczuję, Ja u siebie mam 3 niezależne zabezpieczenia i już były trzy próby kradzieży..... Jedna pod blokiem a dwie pod supermarketem, mam moduł gsm albatrosa, powiadamia o każdym zdażeniu na komórę, nawet silnik możesz wyłącz, a i auto możesz szybko namierzyć. Po kupnie samochodu zawsze warto sprawdzić ile zakodowanych kluczy jest w zegarach. No i podstawa to założyć nie fabryczny alarm i broń boże aby nie działał na linii cana bo kompem można wyłączyć....
Mam tylko nadzieję, że autko się znajdzie,
Pozdrawiam,
Maciej