Tak czy siak, wstępne i cenne informacje jakoś udało mi się wyczytać

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Czyli z BRU da się zrobić lekko ponad 150KM programem tak jak w BKC?? Niezły przyroststolniczkow pisze:BXF pod względem mechaniki nie różni się od BXE, BRU z kolei jest bliźniacze z BKC. Graty te silniki mają te same (pompki, turbo, sprzęgło).
Eee z BKC spokojnie się tyle dastolniczkow pisze:Lekko powyzej 150 sie nie da... te silniki po programie wychodza na 14X/31X.
osprzętowo to te same silniki.toffic pisze:Czyli z BRU da się zrobić lekko ponad 150KM programem tak jak w BKC?? Niezły przyroststolniczkow pisze:BXF pod względem mechaniki nie różni się od BXE, BRU z kolei jest bliźniacze z BKC. Graty te silniki mają te same (pompki, turbo, sprzęgło).
Tak, bezdymny. Dwumasy żyją i mają się bardzo dobrze. Czasem warto przyjąć z godnością, ze twój "bóg" nie jest "wszechwiedzący"stolniczkow pisze:Jeszcze powiesz ze to jest bezdymny setup bez wplywu na bardzo delikatny dwumas w tym aucie..
Dobrze wiedzieć, u nas na wsi takich silników praktycznie się nie widuje ale kto wiezaprzal pisze:osprzętowo to te same silniki.
u nas jezdzi troche takich "okrojonych" wynalazków szczególnie sprowadzone z Belgii i nie tylko grupa vwtoffic pisze:Tak, bezdymny. Dwumasy żyją i mają się bardzo dobrze. Czasem warto przyjąć z godnością, ze twój "bóg" nie jest "wszechwiedzący"stolniczkow pisze:Jeszcze powiesz ze to jest bezdymny setup bez wplywu na bardzo delikatny dwumas w tym aucie..
Dobrze wiedzieć, u nas na wsi takich silników praktycznie się nie widuje ale kto wiezaprzal pisze:osprzętowo to te same silniki.
Wiedziałem, ale że są mechanicznie takie same jak 105 wersje to nie. Jak będzie tylko okazja to przetestuje co taki "wykastrowany" przez fabrykę silniczek potrafistolniczkow pisze:Śmieszny jest trochę fakt, że też jesteś tunerem a nawet nie wiedziałeś o istnieniu takich silników
znaczy się nie wiedziałeśtoffic pisze: Wiedziałem, ale że są mechanicznie takie same jak 105 wersje to nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości