Tak działa SYNCRO...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Tak działa SYNCRO...
Podciśnienie jest ok. Prawdopodobnie będzie to wina elektrozaworu. W piątek jadę do kolegi no i zobaczymy, a może ktoś ma gotową odpowiedź, albo chodź podpowiedź. A może ktoś ma elektrozawór na sprzedanie, albo wie gdzie go kupić za rozsądną cenę.
Tak działa SYNCRO...
kolego mastercinek tak jak pisze kolega golfiarz (ps czekamy na linki tych zajebiscie tanich podpór walu ) tam jest taki ala lizak .patyk z otworem na koncu mogł sie wyrobic albo spac raczej to pierwsze bo skoro wszystko działało i nagle przestało to tylko to chyba ze cos sie zmieliło pozdrawiam:D czekam na rozwiazanie problemu:D
Mk2 1.9 TDi syncro 142KM ,320Nm
Tak działa SYNCRO...
pitos nie pierdo............. gratow jest full pozatym wiesz gdzie szukac hehehehe pozdro i odpisz na FB :F
Mk2 1.9 TDi syncro 142KM ,320Nm
Tak działa SYNCRO...
Tylny napęd nie działa mi kiedy cofam. Pogrzebaliśmy z mechanikiem i co się okazało. Prąd dochodzi, podciśnienie ok, elektrozawór sprawny, trzpień ok, natomiast zabierak który przesuwa się i blokuje wolne koło chyba jest uszkodzony bądź współpracująca część . Można to zrobić na siłę ręką, czyli coś się tam uszkodziło. W perspektywie zakup używanego sprawnego tylnego mostu, może ktoś posiada rozważę każdą propozycję Pozdrawiam Zib
- marek_g60
- Nowicjusz
Tak działa SYNCRO...
Witam . Może pomożecie mi bo mam pytania : od czego jest czarny czujnik przy obu tylnych piastach w syncro??? Od ABS-u ??? Z góry dziękuję.
Marzenie się spełniło - Passat B3 G60 SYNCRO!!! Moje pierwsze auto
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
Tak działa SYNCRO...
ABS i EDS jak posiadasz.marek_g60 pisze:od czego jest czarny czujnik przy obu tylnych piastach w syncro??? Od ABS-u ???
- marek_g60
- Nowicjusz
Tak działa SYNCRO...
no to ładnie............... bo połamałem jak chciałem wyciągnąć. Plastik został w ręku a reszta metalowa zostala....
- marek_g60
- Nowicjusz
Tak działa SYNCRO...
a masz jakiś "magiczny" sposób żeby to ustrojstwo wyjąć?? próbowałem szczypcami, traktowałem wd-40 i za Chiny Ludowe nie chce wyjść
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
Tak działa SYNCRO...
marek_g60, sorki ale to jest temat FAQ o działaniu syncro, a nie jak wyciągnąć czujnik itp. Śmietnik się robi, a nie FAQ!
http://pl.wikipedia.org/wiki/FAQ
http://pl.wikipedia.org/wiki/FAQ
Tak działa SYNCRO...
mama małe pytanie. czy w pasku B3 syncro z układem ABS/EDS, realizacja zadań EDS'u jest wykonywana tylko na przedniej osi czy również na tylnej, szukam sposobu aby zapenić sobie "elektroniczną szperę" na przedniej jak i tylnej osi...