[MK2] pomoc z podłączeniem radia

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Sajmon09229
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

[MK2] pomoc z podłączeniem radia

Post autor: Sajmon09229 » pt paź 19, 2012 22:21

Witam wszystkich :) Po sprzedaży astry zostało mi sporo sprzętu audio, który z niej wyjąłem, chciałbym teraz przełożyć to wszystko do mojego MK2, ale mam problem z podłączeniem radia. W astrze jakoś nie było z tym problemów, włożyłem kieszeń podłączyłem kostkę i wszystko chodziło, natomiast po podłączeniu w Golfie zero reakcji, radio nie załącza się. Czytałem gdzieś w internecie, że w golfach z 92r. czyli w takim jak mój, szła inna wiązka i że gdzieś jest stały plus, oraz gdzieś jest plus dopiero po przekręceniu kluczyka. Moje radio to Sony X-Plod CDX-GT25. Prosiłbym o jakiś schemat, bądź instrukcje jak to radio zamontować i uruchomić, bo seryjna Alfa, która nie ma nawet odtwarzacza kaset doprowadza mnie do szału powoli. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

bogib184
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: [MK2] pomoc z podłączeniem radia

Post autor: bogib184 » sob paź 20, 2012 05:16

Jest okazja zapoznać się ze schematem kostki ISO, szukajką Forumową, wujkiem Google ew. obsługą najprostszego miernika za 20 pln. Powodzenia :bylo:

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”