A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest.
 A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest.  Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie
 Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie   Powodzenia.
 Powodzenia. 
Moderator: G0 Karcio
 A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest.
 A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest.  Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie
 Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie   Powodzenia.
 Powodzenia. 
to sa dzienne, a ze tam gdzie przeciwmglowe to cozno i przeciwmgłowe w dobrą pogodę

jeśli tak, to zwracam honortruckman pisze:to sa dzienne, a ze tam gdzie przeciwmglowe to cozno i przeciwmgłowe w dobrą pogodę

Dzieki! Na 4 wklesle bedzie trzeba poczekac do przyszlego sezonuDołas pisze:elegancko z bagajemczekam na fotki na wklęsłych x 4 , będzie ogień

Mi tam to tez rybkashowtime pisze:Teraz juz wiem jak to jest jak CI wszyscy srają ze masz fajne auto ale z kiepawym motoremhehe ale mam na to wyj.

slicznie wyglada z relingami
 Przynajmniej tanio na zloty smigam
 Przynajmniej tanio na zloty smigam  Kiedys przyjdzie czas na SWAPA i wymazone 1.8T
 Kiedys przyjdzie czas na SWAPA i wymazone 1.8T  Ale to tylko z powodow "zlotowych". Dziekowa!
 Ale to tylko z powodow "zlotowych". Dziekowa!Te belki maja stopki z gumy wiec raczej nie. Tylna z ma to cos do naciagania tez powleczone jakby guma + na koncu gumowe podloze wiec chyba nie.showtime pisze:Adrian z ciekawosci - nie rysują te tylne relingi lakieru?
miskieusz, jak zawsze stara, dobra, paskudna foliamiskieusz pisze:sagano88, coś jest nie tak z tymi przednimi lampami. To folia, czy takie pasqdne?
 Do wiosny ogarne xenon i ramki na al'a 25 Jahre to bedzie "czysciej"
 Do wiosny ogarne xenon i ramki na al'a 25 Jahre to bedzie "czysciej" 
Dzieki KoJ@k! Wkleslosc mu sie przyda. Jak do tego wpadna nizsze oponki bedzie lepiej.KoJ@K pisze:O fajnie Mu pasi ten bagaj, ładnie pasuje do reszty. A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest. Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie Powodzenia.
 P.S Reszta zmian jak najbardziej na plus i jak wszyscy czekam na przymiarkę koła w sezonie 2013
 P.S Reszta zmian jak najbardziej na plus i jak wszyscy czekam na przymiarkę koła w sezonie 2013 

Apropo wnetrza to, w zimie w koncu zdejme pokrywe podlokietnika i oddam ja do obszycia w jakis customowy sposob skora. I szukam okazji na wlacznik swiatel z Polo 6R, ale z dodatkiem czernii, a nie amelinium
 Apropo wnetrza to, w zimie w koncu zdejme pokrywe podlokietnika i oddam ja do obszycia w jakis customowy sposob skora. I szukam okazji na wlacznik swiatel z Polo 6R, ale z dodatkiem czernii, a nie amelinium 
 Mogę sobie tylko wyobrazić co będzie z wklęsłym przodem. Tak jak rozmawialiśmy , tylko lakier ogarnąć i będzie idealnie
 Mogę sobie tylko wyobrazić co będzie z wklęsłym przodem. Tak jak rozmawialiśmy , tylko lakier ogarnąć i będzie idealnie 

sagano88, piękne wykończenie zajebistej fury. Ta owiewka to wisienka na torcie jak dla mnie. Mistrz!sagano88 pisze:Tak wyglada auto na chwile obecna:

dozobaczyska na zlotach ! no i będę cały czas tutaj przyglądać się co jeszcze wymodzisz
  dozobaczyska na zlotach ! no i będę cały czas tutaj przyglądać się co jeszcze wymodzisz   

Coś robisz w tym temacie? Dziś wpadło w ręce takie foto:sagano88 pisze:Wpadl ori wlew z TT-ki, ktorego temat jest otwarty. Jeszcze nikt u nas nie probowal tego w MK4 wiec nie bedzie latwo. Caly zabieg napewno nie obejdzie sie bez koncowego malowania, ktore jeszcze przed autem:

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 17 gości