Oznaczenie silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Oznaczenie silnika
Witam mam silnik 1,8 16v gti dohc z czerwonym oznaczeniem jakie ma dokaldne oznaczenie ten silnik,gdzie znajde te oznaczenie bo potrzebuje kupic wiazke elektrczna i jeden gosicu ma ale od wersji Kr a ja nie wiem jaka mam i czy by do mnei pasowala;p
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oznaczenie silnika
Jesli jest to oryginalny silnik od momentu produkcji to oznaczenie silnika powinno byc na naklejce w bagazniku, pod dywanikiem lub na tylnym pasie , o ile wogóle ta naklejka przetrwała
Oznaczenie silnika
Sprawdz sobie tutaj
http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-golf-mk2/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-golf-mk2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oznaczenie silnika
kr nie ma sondy a pl ma sonde. Dawaj fote silnika moze po jakims elemencie poznamy co to za motor )
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Oznaczenie silnika
Nie chcę cię martwić, ale mi to wygląda na jakąś okrutną lepiarnię partacza graniczącą z profanacją. Ten silnik jest na wtrysku mechanicznym (widzę przewód cisnieniowy od wtryskiwacza?), ale gdzie sie podział rozdzielacz paliwa z przepływomierzem klapowym?? Wyraźnie widać miejsce, skąd ktoś to wyrwał (pomożej tego koszmarnego stożka). Sorry, ale to w ogóle działa???
Oznaczenie silnika
No wlasnie Przeplywomierz mam wymontowany bo narazie na benzynie nie działa bo nie mam elektryki,ktos kto to robil wlozyl zwykla instalcje i dlatego na benzynie nie działa,to jest na elektronicznym wtrysku,zdjecia sa stare
Oznaczenie silnika
listwa wtryskowa od jakiego Passata albo cos w tym stylu, jak ktoś chciałby założyć digi ale poco podłączone zasilanie do wtrysku rozruchowego?? Zakładaj digi tu nic nie wymyslisz
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Oznaczenie silnika
Digi to digifant (wtrysk elektroniczny) który był u ciebie założony. Tyle co widać po instalacji która została to digifant II