VW Mania 2006
bomba ?
oj nie nie nie nie nie
organizacja tragiczna, vwpomorze nie mieściło sie, a na 2 placu było pełno miejsca
kilka aut było niezłych, ale rok temu było lepiej
nowy13 najpierw na Ciebie czekaliśmy i szukaliśmy z Łysym, potem widzieliśmy Cie na wjeździe, ale siedzieliśmy na moim aucie i oglądali prostą, a potem nie mogliśmy Cie przy aucie zastać - ale autko fajne
oj nie nie nie nie nie
organizacja tragiczna, vwpomorze nie mieściło sie, a na 2 placu było pełno miejsca
kilka aut było niezłych, ale rok temu było lepiej
nowy13 najpierw na Ciebie czekaliśmy i szukaliśmy z Łysym, potem widzieliśmy Cie na wjeździe, ale siedzieliśmy na moim aucie i oglądali prostą, a potem nie mogliśmy Cie przy aucie zastać - ale autko fajne
melduje ze wrocilem dzisiaj o 15.30 bylem od soboty od godziny 12 z kawalkiem
numer wjazdowy 510 ale nikogo z was nie widzialem... a szkoda. jedynie chyba auto Łysego mi sie rzucilo w oczy ale pusto do okola byo to nawet nie bylo szans sie upewnic.
wg mnie impreza bardzo udana, swietna atmosfera byla, muzyka swietna, zwlaszcza ta pod wieczor.
jak wypoczne deczko to moze wrzuce fotki kabriowek ktorym zrobilem zdjecia
numer wjazdowy 510 ale nikogo z was nie widzialem... a szkoda. jedynie chyba auto Łysego mi sie rzucilo w oczy ale pusto do okola byo to nawet nie bylo szans sie upewnic.
wg mnie impreza bardzo udana, swietna atmosfera byla, muzyka swietna, zwlaszcza ta pod wieczor.
jak wypoczne deczko to moze wrzuce fotki kabriowek ktorym zrobilem zdjecia
- -Jeloniusz-
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
Dopiero wróciłem dzisiaj przed chwilą.
Łuki, Trzeba było machnąć ręką bo tak się zastanawiałem który to który , a jak podszedłem to furki zamknięte.
m-aciej, furke widziałem ale was nie było. Później byliście ale podeszedł ktoś do mnie nie z forum i się zagadałem
Na koniec jak wyjeżdżałem gadałem z VWbartus. Zrobiłem mały korek przy wyjeździe aż bramkarz podleciał i mnie pogonił. A jak wyjechałem za brame spotkałem adolfa.
Trochę późno przybyłem ale autka widziałem tylko szkoda że nie pogadałem ,Fotki wrzuce jutro. I dziś kilka. Adolf czekam na info na PW wiesz na w jakiej sprawie
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 00:59 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:03 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:06 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:08 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:09 ]
Łuki, Trzeba było machnąć ręką bo tak się zastanawiałem który to który , a jak podszedłem to furki zamknięte.
m-aciej, furke widziałem ale was nie było. Później byliście ale podeszedł ktoś do mnie nie z forum i się zagadałem
Na koniec jak wyjeżdżałem gadałem z VWbartus. Zrobiłem mały korek przy wyjeździe aż bramkarz podleciał i mnie pogonił. A jak wyjechałem za brame spotkałem adolfa.
Trochę późno przybyłem ale autka widziałem tylko szkoda że nie pogadałem ,Fotki wrzuce jutro. I dziś kilka. Adolf czekam na info na PW wiesz na w jakiej sprawie
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 00:59 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:03 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:06 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:08 ]
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 01:09 ]
Dobry pomysł żeby się umawiać następnym razem.ŁySymk1 pisze:Nowy , widzielismy cie jak jechales i nawet machalismy z Łukim ale nas chyba nie wylloooales
Nastepnym razem trza bedie sie jakos zmowic
A jak wjeżdżałem to was nie widziałem. Zerknąłem tylko jakieś cabrio przy wjeździe, ale tu mi kobitka klepie nad uchem, tu panienki się kręcą i sam nie wiedziałem co mam robić
Ach :/ następnym razem telefony do siebie i będziemy dzwonić jak coś.
- -Jeloniusz-
- Mały gagatek