Napisz do zjawa, teraz jakos na dniach bedzie mi wycinal na laserze taka podstawke.Antonioo pisze:Witam, nadal poszukuje flanszy pod map sensor. Ktoś mi dał namiar pisałem ale już nie jest robione to. Może ktoś ma do ASZ? potrzebuje zeby wkońcu FMIC skonczyć. jak coś to PW
Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Odp: Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiał
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Kurde zgubiłem sie już, ja mam numer map sensoru 038 906 051C, 0 281 002 401 czyli na 3 bary mam ? i otwór 12mm??
Tak.
Skoda Octavia II RS BMN
188KM@369Nm czyli mocna seria
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Panowie podejdzie ten fimc do mk4 z klimatyzacja ? http://allegro.pl/show_item.php?item=2701163786" onclick="window.open(this.href);return false;
Bo podobno icek za gruby, nie uda się upchnać...
Bo podobno icek za gruby, nie uda się upchnać...
65mm wejść wejdzie ewentualnie trzeba będzie cofnąć trochę chłodnicę. Przejrzyj parę stron do tyłu to ludzie pokazują jak chińczyki mieszczą się a one też mają grubość 65mm
Odp: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały it
Podejdzie, wieksze podchodza. Z tym ze nie wiem czy nie lepiej dac to kompetentnej osobie, ktora zrobi Ci to od a do z na wiekszym icku, i razem z robota wezmie 1,5k.
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Hmm faktycznie chyba się wstrzymam, mam jedego magika ale kazał sobie sam cześci załatwić...
Stwierdzam że nie ma co się napalać, rozgladne się troszke, moze ktoś na podkarpaciu mi to ogarnie razem z montazem za przyzwitą cene
Dzieki Panowie
Stwierdzam że nie ma co się napalać, rozgladne się troszke, moze ktoś na podkarpaciu mi to ogarnie razem z montazem za przyzwitą cene
Dzieki Panowie
KeepeR, podejdzie. ja mam gruby na 65mm i tez mam klime ale cofniete chłodnice mam na dole i sie mieści idealnie zderzak tylko delikatnie muśnięty mam.
Ładny Golfik. FMIC wpasował się jakby fabryczny był
Skoda Octavia II RS BMN
Czarnego nie byłoby widać. Podcinałeś coś czy tylko cofnąłeś chłodnice? Ja chcę zapakować 550x180x65mm...
Cofnełem chłodnice i delikatnie musiałem zderzak przyciać 180 wejdzie luźno teraz żałuje że takiego nie brałem.. Bo tyle tam miejsca jest ;p No i oczywiście pas od chłodnic musialem dziabnoć dosyć ostro żeby wyloty sie pomieściły
siwysdz, własnie chodzi o to zeby delikatnie było go widać
narazie czekam na reszte bo musze z kwasiaka uspawać jeszcze złączki silikonowe są czekam na podstawke pod map sensor.
siwysdz, własnie chodzi o to zeby delikatnie było go widać
narazie czekam na reszte bo musze z kwasiaka uspawać jeszcze złączki silikonowe są czekam na podstawke pod map sensor.
No dokładnie, bardzo fajnie wygląda. Pryśnięty na czarno to już wogóle byłby nie widoczny praktycznie, ale nie maluj, trochę go ma byc widac. I ładniej jak jest kratka założona, tak jest estetyczniej, delikatniej i elegancko.Nastar pisze:FMIC wpasował się jakby fabryczny był
Strugał sobie ktoś samemu do AXRa dolocik i FMICa ?
A może komuś zostały jakieś silikony 60mm (kolanka 90st. i 135st.) ? Po co mam szukać nowych jeśli komuś zalegają to chętnie odkupię.
Skoda Octavia II RS BMN
Teraz sie zastanawiam czy rurki przejdą za zderzakiem. Niechciałbym pasa od chłodnic wywalać całkiem bo tam na dole sie FMIC ładnie trzymie tego. Ktoś tak zrobił na dokładce V6? bo na zwykłej to przejdą za dokładką a tutaj już nie bardzo w V6