Audi a3 8L nie pali, imobilaiser
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tego nie wie nikt,bo w zależności od fantazji montującego umieścił go tu lub tam,najczęściej jednak w nogach kierowcy,pod deską widywałem.
witam ponownie niestety auto dalej stoi mozecie mi powiedziec jak wypiac calkowicie immo ??
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: Audi a3 8L nie pali, imobilaiser
Witamy. Rozrusznik kręci czy nie? Immo vagiem chyba nie wyłączysz jedynie program vag-commander.maciasdj pisze:witam ponownie niestety auto dalej stoi mozecie mi powiedziec jak wypiac calkowicie immo ??
Niestety nie kręci nadal błędy vagiem wywaliłem, czyściłem również cewkę przy kluczyku
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
W pierwszej kolejności musisz dojść czemu rozrusznik się nie odzywa co jest powodem czy instalacja auta czy może alarm.maciasdj pisze:Niestety nie kręci nadal
Oddałem pod ręce znajomemu póki co przeczyścimy rozrusznik i zobaczymy czy to nie jest jego wina przypadkiem a co dalej będę wam pisał. Dziękuję za wszystkie rady
Powodem było spięcie na masie co zepsuło rozrusznik i moduł sterujący ;/ aktualnie wszystko elegancko