Przód, pukanie/strzelanie :/
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Mam taki problem (odrazu mówie że nie mam ustawionej zbierzności ), otóż po założeniu gwintu, i skręceniu go, zaczęło coś pukać, jak wcisnę sprzęgło czy też skręcę kierownicą w lewo jest dobrze, czy to jest wina przegubów wewnętrznych, czy jest to jakiś inny problem :/
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Nie chce Cie wprowadzać w bład, ale auta na gwincie (skręconym nisko) chyba tak mają...
Mi stuka, kumplom też stuka, a w zawieszeniach nie ma luzów ani tym podobnych...
Mi stuka, kumplom też stuka, a w zawieszeniach nie ma luzów ani tym podobnych...
Rust is lighter than carbon fiber
Nie wiem właśnie, śmigałem na kicie -80 i było dobrze teraz mam na gwincie -100 (około). Ale najgorsze jest to że jak skręcam w prawo, to czuje jakby był "kapeć"
- nitrox89
- Dawca organów
Półoś uderza o podłużnice, też tak mam.luciusdz pisze:to czuje jakby był "kapeć"
u mnie też strzeal puka, już chciałem sworznie wymieniać, bo wszystkie inne tuleje są poliuretanowe. byłem na "szarpakach" nic nie wykazało, więc chyba tak musi być, ale oprocz tego strzela przy skrecaniu(nawet w miejcu) i myśle że to łożysko na mcpersonach się rozsypało.
GT17/20 AJM+/ASZ+ Alu 18" Gwint FK, and more.. zapraszam :)No Smoke No Fun - TDI Rulez :D
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520
- nitrox89
- Dawca organów
Sprężyna od gwintu strzela, poproś kogoś żeby Ci pokręcił, a Ty się przysłuchaj.manior15 pisze:ale oprocz tego strzela przy skrecaniu
nie powinno nic stukac czy to seria czy gwint
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
U mnie jest grubszy problem, mam gdzieś 2-3cm od wahacza do ziemi, i po prostu wywala przeguby :/ Nie wiem co z tym zrobić