światła stopu mk3 vr6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
światła stopu mk3 vr6
witam panowie mam problem wlasnie dokonalem swapa w swoim mk3 i w aucie ktore bylo dawca po podpieciu akumulatora swiecily sie swiatla stopu po przelozeniu wszystkiego do mnie problem pojawil sie u mnie swap to vr6
światła stopu mk3 vr6
masz zwore ew uwalony czujnik na pedale stopu. odepnij i daj znaka
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
Re: światła stopu mk3 vr6
Po odpieciu wtyczki czujnika przy pedale stop zgasł po ponownym podpieciu tego samego czujnika stop sie zapalil... podpialem nawet drugi i to samo
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
światła stopu mk3 vr6
Włącznik musi być doregulowany w pojeździe - wtedy pracuje (włącza/wyłącza); "w palcach" nie musi.
Jeśli po odpięciu gasną a po włączeniu zaświecają się - wygląda wszystko O.K. tylko zająć się włącznikiem, opisy jego regulacji I MONTAŻU (!!!) na forach. Montażu, bo to bardzo ważne dla jego dalszej pracy!
Jeśli po odpięciu gasną a po włączeniu zaświecają się - wygląda wszystko O.K. tylko zająć się włącznikiem, opisy jego regulacji I MONTAŻU (!!!) na forach. Montażu, bo to bardzo ważne dla jego dalszej pracy!
światła stopu mk3 vr6
ale jak regulacji skoro nie bylo przekladane nic po zmianie wiazki silnika z tamtego auta tak sie zrobilo.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Re: światła stopu mk3 vr6
rakczek pisze:masz zwore ew uwalony czujnik na pedale stopu. odepnij i daj znaka
raven104 pisze:Po odpieciu wtyczki czujnika przy pedale stop zgasł po ponownym podpieciu tego samego czujnika stop sie zapalil
Co jeszcze napisać? Może włoży Kolega w zdjętą z włącznika wtyczkę kawałek drutu - bez drutu nie będą świecić, z drutem będą - to co jest winne? Instalacja czy to co się wtyka?Zico63b pisze:Jeśli po odpięciu gasną a po włączeniu zaświecają się - wygląda wszystko O.K. tylko zająć się włącznikiem,