Zestaw odseparowany na przód do VW Bora do 1,5tys
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
R6A lubią dużo wacików i z tego co słyszałem tweeter ostrzy a autor chce łagodna górę
no ale kiedy ja twierdziłem że jeszcze u mnie ostrzy inni gadali czy mam podłączone tweetery
no ale kiedy ja twierdziłem że jeszcze u mnie ostrzy inni gadali czy mam podłączone tweetery
Re: Zestaw odseparowany na przód do VW Bora do 1,5tys
Taa i jeszcze napisz ze słyszałeś ze nie maja średnicyDuber pisze:R6A lubią dużo wacików i z tego co słyszałem tweeter ostrzy a autor chce łagodna górę
Dla mnie to bardzo dobry system dużo lepszy od Morel Tempo ale trzeba go porządnie zaaplikować.
mam 4 sztuki w drzwiach i fakt nie grzeszą średnicą(może posłuchaj innych wooferów)..ale i na to znalazł się sposóbarturbp pisze:Taa i jeszcze napisz ze słyszałeś ze nie maja średnicy
co nie zmienia faktu że nie szybko je wymienie
Ja słuchałem całego zestawu R6A w kilku samochodach i czego jak czego ale średnicy im nie brakowało.
A co do innych wooferów to juz trochę przewinęło sie przez moje drzwi wiec mozna powiedziec ze jakieś tam doświadczenie mam
A co do innych wooferów to juz trochę przewinęło sie przez moje drzwi wiec mozna powiedziec ze jakieś tam doświadczenie mam
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Brak średnicy w R6a to forumowa głupota.Fakt że pierwsze modele miały błąd w zwrotce i ktoś niedoświadczony nie wiedział o co chodzi.jest to od dawna poprawione a plota pozostała na forach.
Natural Sound
dlatego napisałem że i na to znalazł sie sposób... brak zwrotnicy
ale i tak słyszałem kilka wooferów co środek miały dużo lepszy...nie mylic z brakiem w r6a
ale i tak słyszałem kilka wooferów co środek miały dużo lepszy...nie mylic z brakiem w r6a
OK Dzieki Wielkie Potrzebowałem właśnie tego żeby wypowiedzieli się spece z tej dziedziny : ) Temacik Zamykam
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
zeby nie robic popchlochu to i ja sie dolacze do pytania,bo wlasnie tez szukam przodu,wzmacniacz mam phase linear .4kW do tego monoblock tej samej firmy oraz sub 12" linear LTD,bardzo sie nie znam na audio bo to nie jest jakies moje zbocznie,ale ze trafil sie wlasnie sprzet jednej firmy to postanowilem ulepic zabudowe co by ladniej w bagazniku wygladalo,nie szukalem bardzo o tej firmie ale tez duzo nie moglem znajsc,to chyba stary sprzet.Tazke wzmacniacz juz mam wiec teraz pytanie jakie glosniki do tego dokupic?
http://www.ebay.co.uk/itm/Focal-Access- ... 3cc92fe1c2" onclick="window.open(this.href);return false;
czy to by bylo ok?w sumie nie potrzebuje tylko dwa,ale kompletnie sie nie znam i nie mam pojecia co kupic,jakis porady?budzet nie jest problemem,ale tez nie chce wydac bóg wie ile a i nie jestem jakims audiofilem
http://www.ebay.co.uk/itm/Focal-Access- ... 3cc92fe1c2" onclick="window.open(this.href);return false;
czy to by bylo ok?w sumie nie potrzebuje tylko dwa,ale kompletnie sie nie znam i nie mam pojecia co kupic,jakis porady?budzet nie jest problemem,ale tez nie chce wydac bóg wie ile a i nie jestem jakims audiofilem
4kW??lukas.g60 pisze:mam phase linear .4kW
i
Chcesz 3 way-a zakładać??
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Lukas.g60 A1 to nie jest dobry duet do wzmacniaczy które posiadasz.Masz wysokiej klasy elektronikę więc należałoby dobrać coś z tej samej półki.Są na aukcji woofery Phase'a,znam gościa który ma nowy system 10cm+tweeter również Phase'a.Myślę że to byłby odpowiedni system dla Ciebie
Nie napisałeś nic o źródle(radiu) jakie posiadasz/chcesz użyć
Nie napisałeś nic o źródle(radiu) jakie posiadasz/chcesz użyć
Natural Sound
ok, dałem dupy, źle sprawdziłem:) był produkowany taki Linear .4kWJacekTDI pisze:4kW??lukas.g60 pisze:mam phase linear .4kW
i
Chcesz 3 way-a zakładać??
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jacek
http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.ph ... -for-sale/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ps.Jak nie znajdziesz słupków to mogę wolną chwilą się tym zając
http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.ph ... -for-sale/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ps.Jak nie znajdziesz słupków to mogę wolną chwilą się tym zając
Natural Sound
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Raadek, wlasnie ten zestaw kupilem
to co mi mozesz polecic zeby dc na przod?i wiesz moze jaka maja moc te wznaki?do malego mam instruskcje,do duze jednak juz nie,ani do SUBa tez nie mam co do radia to tez nie wiem jeszcze,chce jakis 2din bez przyciskow,pokretel itp.Co mozecie polecic?
a tak zabudowalem
to co mi mozesz polecic zeby dc na przod?i wiesz moze jaka maja moc te wznaki?do malego mam instruskcje,do duze jednak juz nie,ani do SUBa tez nie mam co do radia to tez nie wiem jeszcze,chce jakis 2din bez przyciskow,pokretel itp.Co mozecie polecic?
a tak zabudowalem
-
- Forum Master
- Kontakt:
Nie znam sprzętu, ale te piece i ten naleśnik... ładnie to się prezentuje, zabudowa też