OLEJ ROSLINNY - ceny i promocje!!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
tomau, ja wlasnie do Bielawy dojechalem C klasa na czystym roslinnym
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
W Rzeszowie w Tesco widziałem wczoraj po 13,99 za 3 litry. Jak bym jeździł jeszcze MK3 1Z to bym się nie zastanawiał i kupił z 10 butelek. Ale do PD tylko Orlen.
Re: OLEJ ROSLINNY - ceny i promocje!!!
ja tam jak zalałem to rano dużo ciężej zapalał, więc nie leje ale jak mam do zrobienia trase np. 500km to kupuje te 30 litrów i jazda, po powrocie na stacje paliw zatankować normalne paliwo Na trasie 500km zaoszczędzone mam jakies 25zł 4 takie trasy (a w miesiącu tyle wychodzi) to zawsze 100 w kieszeni uroki silników VP tym bardziej że niedlugo bede zakładał pompe 11mm więc jak by mi nawet padła to bym się jakoś nie przejął Już dawno na siebie zarobiła
ALH+++
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
Mój BOLF ---> viewtopic.php?f=89&t=425728" onclick="window.open(this.href);return false;
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
Mój BOLF ---> viewtopic.php?f=89&t=425728" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
tomau, a kuples juz bo mam 11 do sprzedania
http://www.biotrade.pl/strona-glowna-bi ... 4&catid=16" onclick="window.open(this.href);return false;
- barteKKK03
- V.I.P.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
W dodatku zima za pasembarteKKK03 pisze:Drogo
Kto mu teraz kupi...
Sory za OT Co dłuzej wytrzyma na OR , td aaz , tdi ahu 1z, czy alh bo w sumie tu chodzi tylko o układ wtryskowy, gdzie szybciej wtryski i pompa polecą?Co sie moze zepsuć w pompie elektronicznej i takiej na linke? To opłaca sie kupić te 800litrów? później trzeba przefitrować/sa jakieś metody skuteczne czy drobne sitko?/
do konca tego tygodnia bede wiedzial. albo dostane pompe albo zwrot kasy.Adamm pisze:tomau, a kuples juz bo mam 11 do sprzedania
widzialem twoje ogloszenie i ty masz wtyczke do 1Z, :/ a nie chce mi sie z mojej pompy przekładać nastawnika, wole swoja pompe zostawic w calości tak jak jest i sprzedawać
teoretycznie AAZ powinien lepiej na tym jezdzic TDI na bezpośrednim wtrysku to nie jest super pomysł jeździć na tym (jasne że pojedzie). Czy alh czy 1z to tak raczej różnicy nie będzie (poza cena części, napewno taniej kupisz do 1z wtryski i pompe). Drobne sitko i jazda według mnie nie opłaca się. no chyba że w ciągu miesiąca wyjeździsz te 800l bo jak temperatury spadną na dół to bedziesz miał problem aaa.... no i pamietaj uważaj na inspekcje i policje (to naprawde czuć że ktoś jedzie na olejuprzemlin pisze:Sory za OT Co dłuzej wytrzyma na OR , td aaz , tdi ahu 1z, czy alh bo w sumie tu chodzi tylko o układ wtryskowy, gdzie szybciej wtryski i pompa polecą?Co sie moze zepsuć w pompie elektronicznej i takiej na linke? To opłaca sie kupić te 800litrów? później trzeba przefitrować/sa jakieś metody skuteczne czy drobne sitko?/
ALH+++
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
tak ale zawsze masz pewnosc ze to dobra pompa, i moge osobiscie pomoc w montazu bo cos chyba czesciej bede bywal w okolicytomau pisze:do konca tego tygodnia bede wiedzial. albo dostane pompe albo zwrot kasy.
widzialem twoje ogloszenie i ty masz wtyczke do 1Z, :/ a nie chce mi sie z mojej pompy przekładać nastawnika, wole swoja pompe zostawic w calości tak jak jest i sprzedawać
a to czemu? ja z powodzeniem jezdzilem 1Z tem na frytkach i nie bylo problemu trzeba bylo tylko robic mieszanke z ropatomau pisze: TDI na bezpośrednim wtrysku to nie jest super pomysł jeździć na tym (jasne że pojedzie)
biodiesla tez czuc jak sie mnie przy kontroli pytali na czym jade bo czuc to powiedzialem bio i bylo tylko aha dziekuje do widzeniatomau pisze:to naprawde czuć że ktoś jedzie na oleju
A w baku frytkiAdamm pisze:biodiesla tez czuc jak sie mnie przy kontroli pytali na czym jade bo czuc to powiedzialem bio i bylo tylko aha dziekuje do widzenia
zobaczymy jak bedzie z ta pompa do piatku bede wiedzial co i jakAdamm pisze:tak ale zawsze masz pewnosc ze to dobra pompa, i moge osobiscie pomoc w montazu bo cos chyba czesciej bede bywal w okolicytomau pisze:do konca tego tygodnia bede wiedzial. albo dostane pompe albo zwrot kasy.
a to czemu? ja z powodzeniem jezdzilem 1Z tem na frytkach i nie bylo problemu trzeba bylo tylko robic mieszanke z ropatomau pisze: TDI na bezpośrednim wtrysku to nie jest super pomysł jeździć na tym (jasne że pojedzie)
biodiesla tez czuc jak sie mnie przy kontroli pytali na czym jade bo czuc to powiedzialem bio i bylo tylko aha dziekuje do widzeniatomau pisze:to naprawde czuć że ktoś jedzie na oleju
jasne ze 1z pojedzie na oleju mi zdazylo mi sie zatankowac 40 litrów OR jak palila sie rezerwa (wiec bylo ok 6l oleju napedowego i 40 OR) i jechal bez problemów TDI na bezpośrednim wtrysku sa troche bardziej czule na paliwo niz starsze diesle (te z komora). w AAZ i podobnych mozesz bez problemow jezdzic na czystym OR. dobry filtr paliwa (czesciej wymieniamy i mozna jezdzic).
gorzej jak trafisz na inspekcje i beda chcieli pobrac próbke z baku ;d
ALH+++
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
wtryski 0.260
pompa 11 ori 107 J
Turbo GTB2260
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
padna jak zbadaja co tam jest ;p
- Fafik258
- Forum Master
- Kontakt:
http://www.wykop.pl/ramka/146701/jak-zr ... -sposobem/" onclick="window.open(this.href);return false;