prędkość: 180-200 km/h - Konrad może potwierdzić było to raz w trakcie jazdy na manię chyba 2009 - ale wtedy to było testowanie na autostradzie od Torunia (?) do PruszczaKoJ@K pisze:czyli narazie póki co można by było wsadzic samo turbo asz ? A może kiedyś tam na FMICa by się dozbierało. To tylko na trasie przy jechaniu z szybszą prędkością,przez dłuższy czas było odczuwalne to osłabnięcie ? A czy przy mniejszych prędkościach,ale trochę agresywniejszej jeździe też występował ten objaw ? I czy bardzo duży jest ten spadek ? A jak sprzęgło to znosiło ? Miałeś seryjne? Bo podobno seryjne w AXR wytrzymują okolice ~310 - 320 Nm . ?! I jak jest zaciskana ta przejściówla ? Tym bolcem się jakoś zatrzaskuje w turbo czy zakłada się na to jeszcze ta"spinkę"metalową ?
w mieście nieodczuwalne osłabnięcie nawet przy mocnym pałowaniu - ja tam lubię być pierwszy
sprzęgło osłabło jak zrobiłem jakieś 80 tyś po modach ale dalej można było jeździć - tylko mnie denerwowało popukiwanie i dlatego wymieniłem komplet
przejściówka z jednej strony na opaskę zaciskową z drugiej na drucik wygięty taki co masz przy turbinie
ale jak już się zastanawiasz nad wymianą to wkładaj GT1749VB