[BORA] VR6 SWAP STRONA 137
Moderator: G0 Karcio
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[BORA] Rial setup letni str1
No więc tak
W drodze na Event a dokładniej 30km od zlotu w samochodzie padł motor.. dokładnie uczelka pod głowicą i przesunęła się prowadnica zaworowa
Zapadła więc decyzja o SWAPie
Znalazł się motor a całą operacją zajął się Krzysiek z Genowefy za co wielkie podziękowania dla niego !! i za cierpliwość
auto na dzień dzisiejszy wygląda tak fotki cyknięte gdzieś przy okazji nawet bez mycia samochodu oprócz swapa pojawiły się takie gadżety jak podstopnica dywany zegary ze sporta a na założenie czeka tempomat i komputer pokładowy
Co do samego SWAPA to wpadł silnik 2.8 VR6 z golfa 4 do tego został mój dolot BMC i Wydech przelotowy na dwóch tłumikach RM Motors plus małe strojenie i krótsza skrzynia z V5 szacowana moc to 220-230km
Tak zagadał
[youtube][/youtube]
Spod machy
[youtube][/youtube]
No i Marchewki
[youtube][/youtube]
inne foty i filmy niedługo
W drodze na Event a dokładniej 30km od zlotu w samochodzie padł motor.. dokładnie uczelka pod głowicą i przesunęła się prowadnica zaworowa
Zapadła więc decyzja o SWAPie
Znalazł się motor a całą operacją zajął się Krzysiek z Genowefy za co wielkie podziękowania dla niego !! i za cierpliwość
auto na dzień dzisiejszy wygląda tak fotki cyknięte gdzieś przy okazji nawet bez mycia samochodu oprócz swapa pojawiły się takie gadżety jak podstopnica dywany zegary ze sporta a na założenie czeka tempomat i komputer pokładowy
Co do samego SWAPA to wpadł silnik 2.8 VR6 z golfa 4 do tego został mój dolot BMC i Wydech przelotowy na dwóch tłumikach RM Motors plus małe strojenie i krótsza skrzynia z V5 szacowana moc to 220-230km
Tak zagadał
[youtube][/youtube]
Spod machy
[youtube][/youtube]
No i Marchewki
[youtube][/youtube]
inne foty i filmy niedługo
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
Hmmm gitarka, ale zastanawiam się czy by tu lusterka w czerń się nie przydały.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Znakomita bora w każdym calu, a jeszcze teraz doszedł taki motorek !
truckman pisze:Dalej korbotronic?
Gratuluje dobrej roboty
Co do marchewek to słabiutko, chyba, że za dużo naoglądałem się eski kolegi Montana2
Co do marchewek to słabiutko, chyba, że za dużo naoglądałem się eski kolegi Montana2
No panie teraz to pojechałeś z ładnym modem
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [BORA] VR6 SWAP STRONA 137
Polecam
Przydadzą się na autostradzie lub w dłuższej trasie
Jak nie bedziesz stosowal to bedziesz wyglądal tak jak ten chłop na obrazku
Przydadzą się na autostradzie lub w dłuższej trasie
Jak nie bedziesz stosowal to bedziesz wyglądal tak jak ten chłop na obrazku
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ale marchewy nie puścila za marchewe trzeba bylo Frykasowi dać 15 zł, a tak to każdy zrzucił sie tylko po 5 zl i Frykas zrobil pokaz przygazówy na The best of
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Frykas widziałem fure w EBE, ładnie sie prezentuje Chyba jedno z nielicznych aut bez air i O TO CHODZI!