Ubywanie i przybywanie płynu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam problem, objawia się on tym że po zagrzaniu się auta na postoju jak dodam gazu to poziom płynu o jakieś 3-5mm spadnie i po zejściu z obrotów nagle wzrasta o jakieś 2-3 cm po czym powoli opada do normalnego poziomu, nie czuć spalinami ze zbiornika nie widać nic szarego w zbiorniku co wskazywałoby na uszczelke. Jak wróciłem z trasy to płynu w zbiorniku w ogóle nie było, dopiero po odkręceniu korka wrócił do poprzedniego stanu przed wyjazdem
a masz w układzie ciśnienie ? przy nagrzanym silniku odkręcaj delikatnie korek , powinno syczeć , tylko ostrożnie z rękami , jeśli nie będzie ciśnienia to coś z pompą i może tak robić , albo jakimś cudem masz gdzieś poduszkę powietrzną , choć powinno się samo odpowietrzyć
Mam ciśnienie syczy niby wszystko ok. Jeszcze może coś to da w diagnozie że w sumie to zaczeły się te jaja po wymianie nagrzewnicy
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jak zaczeło sie to dziać po nagrzewnicy to co tu bedziemy duzo szukać. Wina jest nagrzewnicy a ze weże są gorące to każdy z problemem nagrzewnicy ma tez weże gorące
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;