Jak ściągnąć dekory?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jak ściągnąć dekory?
Witam,kto mi powie jak ściągnąć te podłużne dekory?Wydaje mi sie,że jest to montowane razem z całym koszem...A nie chce go całego rozkręcać,bo z byt dużo pracy.
kilka zdjęć:
tak,tak znalazłem,ale nic z tego nie skorzystałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=340082" onclick="window.open(this.href);return false;
kilka zdjęć:
tak,tak znalazłem,ale nic z tego nie skorzystałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=340082" onclick="window.open(this.href);return false;
Dekory
Dobrze ci się wydaje, nie da się tego zdjąć. Pod dekory były inne kosze.bakonfs pisze:Wydaje mi sie,że jest to montowane razem z całym koszem...
- pawello900
- Mały gagatek
Dekory
dokładnie.... musisz rozebrac prawie cała deske. POszukaj na forum sa instrukcje fajnie opisane jak łatwo to rozebrac.
Re: Dekory
Gdybyś pokazał jeszcze paluszkiem,to było by już super,wyznaję zasadę,że kto pytanie nie błądzi::)pawello900 pisze:dokładnie.... musisz rozebrac prawie cała deske. POszukaj na forum sa instrukcje fajnie opisane jak łatwo to rozebrac.
Dekory
Nic nie rozbieraj, tylko ściągaj gumę na samochodzie. Da się spokojnie to zrobić i jest dużo szybciej
Re: Dekory
Shmatan pisze:Nic nie rozbieraj, tylko ściągaj gumę na samochodzie. Da się spokojnie to zrobić i jest dużo szybciej
Ale ciężej będzie okleić folią...
- pawello900
- Mały gagatek
Dekory
ja osobiscie nie rozbnierałem bo nie mam kosza pod dekory Robiłem tak jak napisal kolega Shmatan, czyli zdarłem ta ochydna gume płyta cd, zeszło bez problemu a nastepnie ładnie wypolerowalem pasta Tempo i efekt miodzio robilem tez tak z uchwytem pod napoje, pokrywka popielniczki i raczkami drzwi tylko juz te elementy demontowalem
- pawello900
- Mały gagatek