Rodzaje liczników, dokodowywanie klucza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Edzio nie jest evenementem. Jak masz stary licznik z działającego auta(nie ważne jaki, czy MFA czy BEZ) to ze tak słodko powiem bułka z masełkiem na śniadanie. Żadnego problemu.
- xroccox360
- Nowicjusz
witam mam problemik ze świeceniem licznika mk5 wydaje mi się ze słabo świeci porównywałem z innym i tak jest...pytanie rozebrałem licznik są dwie płytki drukowane mała na dnie licznika z taśma podpiętą do dużego gdzie znajdują się diody itd czy jeśli zamienię płytkę z diodami dużą:) z innego licznika podłącze do swojej małej płytki to mi zagra bez programowania dzięki za odpowiedz
diody podświetlające się nie psują w ten sposób ,żeby gorzej świeciły.A regulacja jasności na max?Po za tym mam licznik który wogóle się nie podświetla i problem jest w małej płytce.Możesz wymienić dużą płytę bez programowania.
- xroccox360
- Nowicjusz
czyli podmiana dużej płytki z didami z innego do mojego możliwa??? bez programowania??? juz podmieniałem regulacje jaśnosci świecenia nic nie pomogło...co prawda w używce regulator ale nie sądze żeby był też zły
- xroccox360
- Nowicjusz
to jeśli jest możliwa zamiana licznika bez małej płytki z imo czyli zamiana samej dużej płytki...to czy można założyć sama płykę dużą z podświetleniem itd z pełnego fis do 1/2 fis może pan edzio pomoże
- xroccox360
- Nowicjusz
to było by zbyt piękne... myślałem że opcja istnieje tylko zastanawiało mnie co stoi na przeszkodzie przy takiej przekładce...mimo wszystko dzięki za odpowiedz